SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Gençlik Kolları'nın seçim çalışmaları

AK Parti Gençlik Kolları, İlçede seçim çalışmalarına başladı. Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Büyükemir, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti Gençlik Kolları'nın seçim çalışmaları

Partili partisiz, hiçbir ayrım gözetmeksizin ilk kez oy kullanacak gençleri de tek tek ziyaret edeceklerini ifade eden Büyükemir, “Bizim gençlerimiz değişime yön verecektir. Hedefimiz ayrım gözetmeksizin bütün gençliğe ulaşmak ve icraatlarımızı onlara en güzel şekilde anlatmaktır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde gençlik kollarına çok büyük iş düşüyor. Gençliğin planlı bir şekilde çalışması gerekir” diye konuştu.

Gençlik kolları Başkanı Bünyamin Büyükemir, Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Memioğlu ile birlikte hummalı bir çalışma sonrasında sandık kurulu üyeleri çalışmasında büyük bir yol kat ettik. Yapılacak olan yerel seçimler öncesi gece gündüz çalışarak Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları tek tek anlatıyoruz” dedi.

Büyükemir, “Başarının ilk şartı uyanmaktır. Az uyuyup çok çalışmamız hizmet ve fikir üretmemiz gerekiyor. Siyaseti hizmet üretme anlayışı ile gören bir misyonun temsilcileri için menfaat, çıkar ilişkisi kavramları yoktur. Ben yoktur biz vardır, her zaman için en iyiyi bulmanın çabası vardır. Sürekli ilçemize ve ülkemize hizmet edebilme için hep beraber çalışıyoruz, inşallah çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim gençlerimiz hem ahlak hem eğitim hem çalışma hem de dava adamı olabilme anlayışı ile örnek olacaklardır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.