SON DAKİKA
Hava Durumu

“Belediyemiz dimdik ayaktadır”

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Son günlerde yazılı ve görsel basında Belediye hakkında çıkan haberler tamamen yanlış, yalan ve iftiradan ibaret olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Belediyemiz dimdik ayaktadır”

Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, 26 Kasım 2013 itibariyle Belediyemizin toplam borcu 18 milyon TL’dir” dedi.

Başkan Altıntaş, “Bu borcun 15 milyon TL’si geçen dönemden devir aldığımız borçtur.

Dönemimizde 3 milyon TL borç yapılmış gözükse de, bu borca karşılık sadece ; * 4,5 milyon TL’ye içme suyu,  5 milyon TL. Arıtma Tesisi, 4,5 milyon TL. Araç ve iş makineleri,  2,5 milyon TL Hazır Beton Tesisi, 12 milyon TL diğer yatırımlar olmak üzere toplam 28 milyon TL harcanarak yatırım yapılmıştır” dedi.

Altıntaş, Ayrıca 7 milyon TL’de Belediyemizin alacağı bulunmaktadır. Yukarıdaki bilgilerden de anlaşılacağı üzere Belediyemiz borçlu değil alacaklı durumdadır. Ancak her kurumda olduğu gibi ufak tefek sıkıntılarımızda olmaktadır. Birilerinin bütün engellemelerine rağmen bugüne kadar bütün sıkıntılarımızı aştık, Allah’ın izniyle sıkıntılarımızı aşmaya devam edeceğiz. Bu bilgiler resmi evrak olarak Belediyemizin arşivinde mevcuttur, isteyen herkes istediği zaman görebilir. Ben hemşehrilerime hizmetle meşgulüm boş işlerle ve beyni boş insanlarla benim işim yoktur. Seçimlerin yaklaştığı bu günlerde bazı çapsız siyasetçilerin

Yalan ve iftiralarının bu kadarına da pes doğrusu” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.