SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’de Başkan kim olacak?

CHP’de Başkan Zeki Özlü’nün istifasının ardından boşalan İlçe Başkanlığı’na kimin atanacağı, özellikle atanacak ismin seçim yükünü kaldırıp kaldıramayacağı merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’de Başkan kim olacak?

CHP Korkuteli İlçe Örgütü eski Başkanı Zeki Özlü’ün Meclis Üyesi Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından gözler kimin atanacağına dikildi. Mevcut yönetimde yer alan Ayşegül Cof, İbrahim Karakulak, Hüseyin Çandır, Sabri Gün, Mustafa Tatoğlu, Selahattin Ünlü

Cihan Karabağır, Hakan Cihan Türk, Mustafa Demir ve Kerem Yüksel arasında en fazla öne çıkan isimler Tatoğlu ve Yüksel konuşuluyor.

 

Yönetimde Mustafa Tatoğlu’nun adı yaşı itibariyle Başkanlık için söz konusu edilirken, seçim yükünü kaldırabilecek bir ismin olması gerektiğinin de dikkate alınması düşünülüyor. Araştırmalarımızda atanacak İlçe Başkanı hakkında sır verilmezken, bugün düzenlenecek olan aşure dağıtım etkinliğinin ardından açıklama yapılması bekleniyor. Öte yandan gösterilecek Belediye Başkan Adayı ile İlçe Örgütü Başkanlığı’na atanacak Başkanın uyumlu olup olmayacağı da merak ediliyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.