SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’de ipler gerilecek mi?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Partinin sorunları, sıkıntıları var. Sizler içindesiniz, biliyorsunuz. Bunları düzeltecek bir arayışı başlatın” konuşmasının Korkuteli’ndeki muhalif partilileri hareketlendirdiği iddia edildi

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2014 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2014 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’de ipler gerilecek mi?

Baykal yeni yönetim istedi

Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi’nde var olduğu iddia edilen muhalif grup hareketlenmeye başladı. Buna neden olarak da CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Partinin sorunları, sıkıntıları var, onları konuşmak istemiyorum. Sizler içindesiniz, biliyorsunuz. Bunları düzeltecek bir arayışı başlatın. Önümüzde anladığım kadarıyla bir kurultay var. Bu kurultay süreci içinde doğru bir çözümü, yeni bir yönetimi, hatalara düşmemiş, gelecekte de düşmeyeceği umudunu veren yeni taze bir yönetimi iş başına getirin” konuşmasının Korkuteli’ndeki muhalif partileri hareketlendirdiği iddia edildi.

 

Otuz kişilik yönetimden kaç kişi geldi

Korkuteli’nde isminin açıklanmasını istemeyen CHP’liler “Baykal doğru söylemiş. Bakın geçtiğimiz günlerde meclis üyemiz Ayşe Gül Pınar’ın parti değiştirmediğine dair bir ortak açıklama yapılıyor. Açıklamada ilçe örgütünden sadece 3-4 isim yer alıyor. Otuz kişilik yönetimden ancak bu kadar insan mı oraya gelmiş? Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Çil parti yönetimi adına konuşmuş gibi bir hava estirilmiş. Bunlar partimiz için üzücü. Bizler hep ötekileştirildik. Oysa yerel seçimlerde yaşanacak başarısızlığı gördüğümüz ve bunu yüksek sesle söylediğimiz için suçlu olduk” şeklinde konuştular. CHP’li bazı partililer yine bazı partililerin yapılabilecek ilçe kongresi için çalışmalar başlattığını ve toplantılar yaptığını da iddia ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.