SON DAKİKA
Hava Durumu

Çimen “Kuklacıya bakmak lazım”

Geçtiğimiz hafta sonu Saadet Partisi Teşkilatlarının siyasi açıdan donanımlı olabilmeleri açısından büyük önem arz ettiği belirtilen Eğitim Bölge Toplantısı Kemer Göynük’te gerçekleşti Toplantıya saadet partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen de katıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çimen “Kuklacıya bakmak lazım”

Çimen de toplantıya katıldı

 

Geçtiğimiz hafta sonu Saadet Partisi Teşkilatlarının siyasi açıdan donanımlı olabilmeleri açısından büyük önem arz ettiği belirtilen Eğitim Bölge Toplantısı, Antalya-Burdur ve Isparta illerindeki teşkilatların katılımı ile Kemer Göynük’te gerçekleşti Toplantıya Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen de katıldı. Çimen toplantıda “Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Mesut Doğan iştirak etti. Ülke gündemine ilişkin önemli konuların konuşulduğu buluşmada önemli açıklamalarda bulunan ve terörist saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Doğan, özellikle Türkiye’nin başındaki terör belasının geçmişten bugüne yanlış adımlarla içinden çıkılamaz bir hal aldığını savundu. Türk Silahlı Kuvvetleri bugün itibarsızlaştırıldı. Doğu ve Güney doğu Anadolu’da yaşanan terör eylemlerinin Büyükşehirlere sıçramasını ancak büyük fotoğrafa bakarak anlayabiliriz. Bugün kukla PKK diyenler kuklacının kim olduğunu da söyleyebilmelidir. Paris’te yaşanan terör saldırısında teröre karşı birlik manasında ülke liderleri birlikte yürüyüş yapmıştı. İşte o kuklacılar Başbakan Davutoğlu’nun yanında yürüyenlerdi. Onlar niye şimdi yanında değiller” dedi. Biz de ilçe teşkilatı olarak bu sözlere katılıyoruz” dedi.

 

“Mecliste bulunan tüm partilerin suçları var”

 

 

Çimen ayrıca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Mesut Doğan’ın “1000 yıl boyunca Dünyaya liderlik yapmış bir medeniyetin varisi olan Türkiye; artık bölgede sözü geçmeyen, bayrağı indirilen, yolları kesilen ve  çocukları dağlara kaçırılan, Amerika’nın, Avrupa’nın ve İsrail’in şamar oğlanı haline getirildi” diyerek bütün bunların yanında dün hain denilenlerin bugün kahraman ilan edildiği, kahraman denilenlerin ise bugün hain ilan edildiğini söyledi. Zulmün baş aktörü olan Siyonizm’in hedefine yaklaşmasına engel olacak güce sahip olan Türkiye’nin bunu yapamayacak hale getirildi. Mecliste bulunan tüm partilerin suçları var. Türkiye’de maalesef son 10 yılda bazı kurumlar  itibarsızlaştırıldı. Bazılarının da içi boşaltıldı. Bu noktada muhalefet ödevlerini ve görevlerini yapmadılar. Anadolu’da insanları dinlediğinizde iktidar hiç mi güzel işler yapmadı? Diye soruyorlar. Türkiye’de çok güzel okullar var içinde eğitim yok. Hastaneler var içinde sağlık yok. Güzel adalet sarayları var ancak içinde adalet yok. Şüphenin olduğu yerde adalet olmaz adaletin olmadığı yerde zulüm olur. Devletin öncelikli görevi hırsızı yakalamak değildir. Devletin öncelikli görevi hırsızlığı engellemektir, yolsuzluğu engellemektir” sözlerine de dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.