SON DAKİKA
Hava Durumu

Çimen “Söz düellosuna son verilmeli”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Ziya Çimen son günlerde yaşanan tartışmalara değinerek bitmesini istediklerini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çimen “Söz düellosuna son verilmeli”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu’na yeni görevinde başarılar dilemek için bir nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete AGD Korkuteli İlçe Başkan Yardımcısı Osman Gazi Dedeoğlu, Saadet Partisi Mahalli İdareler Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Koparan ve İlçe Başkanı Ziya Çimen katıldı. İlçe Başkanı Ziya Çimen son günlerde yaşanan tartışmalara değinerek bitmesini istediklerini dile getirdi. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen yaptığı açıklamada “Ziyaretimizin iki nedeni var. Öncelikle Hüseyin Bey’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah çalışmalarında kolaylıklar versin. İkinci olarak da Cumhurbaşkanlığı seçimleri kazanılmasından dolayı kendilerine ve ülkemize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir de çok önemli bir ricamız var. Basınımız kanalı ile gerçekleşen söz düellosuna bir son verilmesini istiyoruz. Bu tür davranışlar Korkuteli halkı tarafından tasvip edilmiyor. Biz bunu gözlemliyoruz. Bunu bir siyasi ve vatandaş olarak rica ediyorum. Büyükşehir belediyemizin de Korkuteli Belediyemizin de görevleri var. Biz sizlerden hizmet istiyoruz. Belediyeler siyaset için değil hizmet için vardır. Mahallelerimizi görüyoruz. Bir çoğunda su ve yol sorunu var. Bu sorunlar acil olarak çözülmeli. Biz yapılacak olan her hizmete siyaset gözetmeden parti gözetmeden her zaman destek oluruz. Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye mezarlıklar için gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederiz” dedi.

“Hizmet yapana teşekkür ederiz”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu “Son günlerde yaşanan tartışmalar ile ilgili olarak ben son açıklamamı yaptım. Bundan sonra sadece hizmete bakacağım. Oy oranına bakmadan  siyaset düşünmeden tüm mahallelere ve ilçe merkezimize hizmet yapacağız. 70 Km üstünde yol çalışması yaptık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mezarlıklar bize bağlı. Ancak biz çalışmaya başlamadık. Bu hizmeti yapanlardan Allah Razı olsun. Biz de hizmet yapana teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde cenaze hizmetleri konusunda hizmetler yapacağız. Mezar kazılması, yıkama işlemleri, defin hizmetleri yılbaşına kadar başlayacak.Çadır ve benzeri hizmetleri de vereceğiz. Sadece yemek verme uygulamamız olmayacak. Korkuteli’nde gelenekleri göz önüne alarak yemek hizmeti vermeme kararı aldık. Dar gelirli ya da yüksek gelirli olsun vatandaşlarımız bunu kendisi gerçekleştirmek istiyor” şeklinde konuştu. Ziya Çimen ziyaretin son kısmında Karaceliloğlu’na “Makamlar geçici hizmetler kalıcıdır. Bugün halen ilçemize hizmet getirenleri konuşuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.