SON DAKİKA
Hava Durumu

İl Genel Meclisi Üyeleri Muhtarları Dinledi

İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Ali İrban ve Hüseyin Çil, Korkuteli köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2013 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2013 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İl Genel Meclisi Üyeleri Muhtarları Dinledi

İl Genel Meclisi üyesi Hasan Ali İrban ve Hüseyin Çil, köy muhtarlarının vatandaşlarımızın devlete açılan en yakın kapısı olduğunu belirterek, köylere yapılacak hizmetlerin belirlenmesinde muhtarların görüşlerine önem verdiklerini söyledi.

İl Genel Meclisi üyesi Hasan Ali İrban, “Köy muhtarlarımızın ihtiyaçlarını sorunları dinleyerek çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Korkuteli köylerinde Başta içme suyu olmak üzere, köy yollarının yapımı gibi önemli altyapı hizmetleri gerçekleştirildi. Biz muhtarların talepleri doğrultusunda hizmet ediyoruz” dedi.

İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Çil ise, “Muhtarlarımızla koordineli çalışmalarımıza daha da hız kazandıracağız. Korkuteli ve köylerimizi her konuda yaşanır bir ilçe bir köy ve mahalle haline getirmek için istişare ve çalışma yapacağız. Muhtarlarımızın, mahallelerinde sadece problemleri değil, geleceğe yönelik projeleri, nasıl mahalle istediğiyle ilgili düşüncelerini ve isteklerini belirtmesi için çalışacağız. Bizim amacımız hizmet etmek. Yapmaya çalıştığımız iyi şeyler, önümüzdeki yerel seçimler için değil. Sonuçta biz bu ilçeye hizmet etmek istiyoruz, doğru işler yapmak istiyoruz. Doğru iş yapınca zaten sonuç itibariyle insanlar bıkıyorlar. Halk doğru tercihi yapıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.