SON DAKİKA
Hava Durumu

İlk açıklama AK Parti’den

AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adalığı için ilk açıklama Ecz. C. Tayyar Yörük’ten geldi. Kent Konseyi Başkanı Yörük, “İlçemize hizmet etmek için bundan sonra birikim ve tecrübelerimi AK Parti saflarında çalışma yaparak sürdürmek arzusundayım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2013 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2013 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İlk açıklama AK Parti’den

AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI

Uzun yıllar siyaset içinde olan, Eczacılar Odası İlçe Temsilciliği ve Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten C. Tayyar Yörük’ün son hamlesi AK Parti saflarında Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istediğini açıklamak oldu. Yörük, “Hizmet için birikim ve tecrübelerimi AK Parti saflarında çalışma yaparak sürdürmek arzusundayım” diye konuştu.

 

“OLUMLU KARŞILANDIM”

İlçe merkezi ile köylerde belirli kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve parti organlarıyla görüştüğünü, her yerden olumlu cevap aldığını söyleyen Yörük, “İlçe ve köylerde belirli kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları dahil, önemli görüşmeler yaptım.  Partililerimizden ve hemen her yerden olumlu yaklaşımlarla karşılaştım” dedi. 

Uzun yıllar siyaset içinde olan C. Tayyar Yörük, Korkuteli’ne hizmet katkısı açısından Kent Konseyi Başkanlığı görevini de üstlenirken son hamlesi aynı amaç doğrultusunda AK Parti saflarında Meclis Üyesi olarak sürdürmek istediğini söyledi. İlçe merkezi ile köylerde belirli kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve parti organlarıyla görüştüğünü, her yerden olumlu cevap aldığını söyleyen Yörük, “Önemli görüşmeler yaptım. Partililerimizden ve hemen her yerden olumlu yaklaşımlarla karşılaştım. Çok memnun kaldım ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Korkuteli’nde daha önce gerçekleşen birçok spor ve sosyal organizasyonda tertip komitesi görevlerinde bulunan Yörük, “Korkuteli’nde uzun yıllar birçok alanda hizmet etme fırsatı buldum ve devam ediyorum. Siyasi geçmişim olduğu gibi Eczacılar Odası İlçe Temsilciliği görevim devam ederken, Son kurulan Korkuteli Kent Konseyi Başkanlığı görevi de şahsıma kısmet oldu ve verilen bu görevden de gurur duyuyorum. İlçemize hizmet etmek için bundan sonra birikim ve tecrübelerimi AK Parti saflarında çalışma yaparak sürdürmek arzusundayım” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.