SON DAKİKA
Hava Durumu

Karaceliloğlu’ndan gençlik merkezi müjdesi

Korkuteli Kent Konseyi Yöneticileri Perşembe günü ziyarete gittikleri Karaceliloğlu’dan Korkuteli için müjdeli haberle aldı. Kültür merkezi isteklerini ileten konseye Karaceliloğlu çok yakında Korkuteli’ne bir gençlik merkezi yapılacağı müjdesini verdi

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2014 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2014 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Karaceliloğlu’ndan gençlik merkezi müjdesi

“Genç nüfusu Korkuteli’ne çekelim”

Korkuteli Kent Konseyi Yöneticileri Başkan Yüksel Atmaca yöneticiler Ali İhsan Girgiç, Halil Emirdağlı, İsmail Yılmaz, Osman Küçükkarasucu, Ahmet Gökalp ile birlikte Perşembe günü ziyarete gittikleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu’dan Korkuteli için müjdeli haberle aldı. Kültür merkezi isteklerini ileten konseye Karaceliloğlu çok yakında Korkuteli’ne bir gençlik merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Konsey ziyaret esnasında Karaceliloğlu’ndan isteklerini şu şekilde sırlayarak “Biz kent konseyi olarak mezarlıkların sizlerin ukdesine geçmesinden dolayı Tavşan Tepesindeki mezarlığımıza düzenlemeler istiyoruz. Yine mezarlılar içerisine tuvaletler yapılmalı. Özellikle liseler bölgesine ışıklandırma çalışması talep ediyoruz. Yine Korkuteli Birlik araçları trafiği aksatacak şekilde araç park ediyorlar bu konuda bir çalışma istiyoruz. Gençlerimiz için özellikle Korkuteli’ne genç nüfusu çekmek için bir tiyatro, sinema salonu, kültür merkezi yapılmasını istiyoruz. Korkuteli Belediyesi İlçe Milli Eğitim ve büyükşehir ortaklaşa bir çalışma yapamaz mı? Hayırseverimizin yaptıracağı salonun bütçesinin arttırarak daha büyük bir salon kazanalım. Gençlerimize spor kompleksleri sunalım” dediler.

 

Güreş Eğitim Merkezine ilave gelecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu kent konseyine önerilerinden dolayı teşekkür ederek “Öncelikli olarak ilçemizin su soruna çözüm olacak 5000 tonluk su deposu çalışmamız başladı. Önümüzdeki yaz sezonuna tamamlanmış olacak. Yine içme suyu boruları daha çağdaş borular ile değişecek ve daha sağlıklı su içeceğiz. Büyük bir spor kompleksi kazanmamız, yine büyük bir kültür merkezi kazanmamız fikrine katılıyorum. Gerekirse Ankara’ya kadar gider spor kompleksi için bir çalışma yaparız. Manavlar çarşısının arkasına güreşe eğitim merkezimize ilave 2 ya da üç katlı bir ek bina yapılacak. Araştırma ve proje çalışmaları başladı. Yine Korkuteli’ne en büyük müjdemiz Bölge trafiğin bulunduğu mevkiye Büyük bir Gençlik Merkezi kurulacak. Bu ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından birisidir. Yine mezarlıklar konusunda çalışmalarımız olacak. Mezarlıklarda vatandaşlar ada, parsel numarası alacaklar. Mezarları rahatlıkla bulabilecekler. Yine diğer gerekli çalışmalar mezarlıklarımız için yakın zamanda gerçekleşecek. Okul önlerinde trafik lambası çalışması da yapılmalı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.