SON DAKİKA
Hava Durumu

Özsarı’dan basına ziyaret

Saadet Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ebu Bekir Özsarı ve beraberindeki heyet dün gazetemize ziyarette bulundu. Belediye başkan adaylığı ve bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği noktasında görüşlerini aldığımız Özsarı, “Saadet Partisi olarak emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. ‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ felsefesiyle hareket ediyoruz. Şeffaf bir siyaset uygulama noktasında kimsenin bir şüphesi olmasın. Parti olarak hizmetlerimiz her zaman hakkaniyet ilkesiyle yapılacaktır” şeklinde konu

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2013 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2013 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özsarı’dan basına ziyaret

Kendisi de bir eğitimci olan Özsarı, “Eğitimciler daha iyi siyasi temsilci olurlar. Osmanlı’dan örnek verirsek, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’tir. Fakat arkasında Ak Şemseddin gibi muhterem bir hoca vardır. Siyaset eğitimcilerin eline teslim edilmelidir” dedi.

“ŞEFFAFLIK ÖN PLANDA OLACAK”

-Saadet Partisi adayı olarak geçtiğimiz dönemlere kıyasla nasıl bir artınız olacak, partiye kazandıracaklarınız nelerdir?

-Milli Görüşü savunan partimiz önce insan felsefesini savunuyoruz. İnsanın maddeci yönünü değil, manevi yönünü ön plana çıkardığımız için insanlara hizmeti ilke edinmiştir. Zaten bu ilkeyle diğer hizmetler art arda gelecektir. İnsanı merkezi alan, istişarelerle, tüm Korkuteli halkıyla birlikte belediyeyi yönetmeye talibiz. Burada şeffaflığı ön plana koyacağız.

-Seçimlere kısa bir süre kaldı. Saadet Partisi son anda ortaya çıkmış gibi bir izlenim var. Yerel seçimlerde nasıl bir politika izleyeceksiniz?

-Yerel seçimlerde genelde aday profili öndedir. Genel seçimlerle yerel seçimler oy oranında büyük farklılıklar vardır. Korkuteli seçmeni, her zaman akıllıca davranır. Adaylara bakıyor, adaylara göre, nabza göre parti gözetmeksizin oy kullanıyor. Parti olarak biz her zaman hazırız. Stratejik olarak gerekli incelemeler yapılır.

“SEÇİM ODAKLI BİR PARTİ DEĞİLİZ”

Başka aday adaylarımız olsa bile hiçbir çatlak olmadan Milli Görüş geleneğine göre hiçbir partilimizde kırgınlık olmaz. Bütün teşkilatımız belirlenen aday üzerinde kenetlenir. Seçim endeksli bir parti olmadığımız için hazır bir teşkilat var. Biz bu zorluğu kolaylığa çevireceğiz. Çalışmalar şu ana kadar köy köy, mahalle mahalle devam ediyordu. Yoğun bir tempoyla 4 ay içerisinde de biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz.

-Proje aşamasında nasıl bir yol izleyeceksiniz? Özellikle belediyecilik olarak ne gibi hizmetler planlıyorsunuz?

-Projeler için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu noktada tecrübeli arkadaşlarımız var. Türkiye’nin bir çok yerindeki Milli Görüşü benimsemiş arkadaşlarımızdan telefonlar alıyoruz. 1 Ocak’tan itibaren seçim projelerimizi somut bir şekilde ortaya koyacağız. Korkuteli, gelişmeye çok açık bir ilçe, Antalya’ya yakınlığı münasebetiyle kilit bir noktada. Özellikle imarla ilgili sorunları var. Yeşil alanların ortadan kaldırılmasından kimse memnun değil. Yollarımızla ilgili problemler mevcut. Sosyal ve kültürel alanların yeterli olmadığını düşünüyoruz. İnsanlar, festivallerle, sempozyumlarla, çeşitli kültürel alanlarla sosyal hizmetten istifade etmelidir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.