SON DAKİKA
Hava Durumu

Özsarı: Rüşvet alan da veren de “mel’un” dur

Saadet Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı. Parti binasında yapılan açıklamada bir süredir beklenen isim Ebubekir Özsarı oldu. Kararlı ve ciddi bir görümü olan Özsarı ilk icraatının belediye kapısına “Rüşvet alan da veren de mel’un dur” yazmak olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özsarı: Rüşvet alan da  veren de “mel’un” dur

Saadet Partisi memur olduğu gerekçesiyle bir süredir sır gibi sakladığı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ebubekir Özsarı’yı dün parti binasında düzenlediği törenle kamuoyuna duyurdu. İl Başkan Yardımcısı Hasan Güldal, önceki dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Akdeniz, parti yöneticileri, Milli Görüş çizgisinin kurucularından olan Aday Özsarı’ın babası Veli Özsarı’nın da hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda partili katıldı. Kur-an’ı Kerim Tilaveti okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ziya Çimen yaptı.

 

SP İlçe Başkanı Çimen, Milli Görüş’te sadakate önem verildiğini ifade ederek, “Saadet Partisi belediyecilikte bir markadır. Milli Görüş’ün adı sadakattir. Ebubekir Özsarı hocamıza da görev verdiğimizde düşünmeden sadakatini göstererek kabul etti. İnşallah Saadet Bayrağını Korkuteli’ne dikeceğiz. İnanıyoruz, çalışacağız kazanacağız” diyerek iddialı olduklarını ortaya koydu. İl Başkan Yardımcısı Hasan Güldal söz aldığı toplantıda, geçmiş yılardaki Saadetli Belediyelerin iyi örnek olduğunu ifade etti.

 

Halkın algılarının değiştirildiğine değinen ve siyasilere gönderme yapan Güldal, “Biz ne rantçıyız ne katçıyız. Algılarımızı değiştirdiler. Kültürümüzü bozdular. (Adam yiyor ama hizmette yapıyor) deniyor. Böyle bir anlayış böyle inanç böyle bir itikat olur mu? Biz ne rantçıyız ne katçıyız. Biz yemeyeceğiz de yedirtmeyeceğiz de. Hizmet yapacağız. Bizim belediyeler ulaşımı, suyu ucuz verirken, şimdi en pahalı satan o taklitçilerdir” şeklinde konuştu.

 

Coşkulu alkışlar arasında kürsüye davet edilen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ebubekir Özsarı, Milli Görüş’ün insanların sadakat görüşü olduğunu belirterek, “Milli Görüş davasına milletine sahip çıkma görüşüdür. Bu görev teklif edildi ve düşünmeden kabul ettik” dedi. Babası Veli Özsarı’nın doğduğu günden bu yana kendisini bu davaya teslim ettiğini hatırlatan Özsarı, “Hiçbir zaman taviz vermeden davamıza sahip çıkacağız” dedi.

 

Özsarı, “Bu davada doğduğum günden beri varım. Muhterem Babam doğduğumda Hazreti İbrahim’in teslimiyeti gibi bu davaya adandık, İsmail gibi de bıçak altına yatıp teslim olduk sahip çıktık. Korkuteli’nde insanlarımızla buluşmaya kucaklamaya başlıyoruz. Sadece Allah rızası için çalışacağız. Saadet bayrağını Korkuteli’ne dikeceğiz” dedi. Özsarı’nın adaylığı, partililerin “İşte ordu işte komutan”, “Mücahit Özsarı” sloganları arasında ilan edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.