SON DAKİKA
Hava Durumu

Pınar “Bu davranış etik değil”

Korkuteli Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Ayşe Gül Pınar’ın istifa ederek AK Partiye geçtiği dedikoduları yapılan ortak açıklamaya rağmen sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya merkezli bir haber sitesi Pınar’ın Hakkı Beşkazalı ile çekilmiş bir resmini yayınlayarak transferin gerçekleştiğini yazdı

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2014 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2014 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Pınar “Bu davranış etik değil”

Buldu, bulmuş

Korkuteli Belediye Meclisi’nin Cumhuriyet Halk Partili üyesi Ayşe Gül Pınar’ın istifa ederek Adalet Ve Kalkınma Partisine geçtiği dedikoduları yapılan ortak açıklamaya rağmen sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya merkezli bir haber sitesi Pınar’ın Hakkı Beşkazalı ile çekilmiş bir resmini yayınlayarak transferin gerçekleştiğini yazdı. Site de yer alan haber de “CHP’de iç karışıklıkların zirveye tırmandığı şu günlerde kendini AKP’ye atan Korkuteli’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ayşe Gül Pınar’ın transferini ortaya çıkaran Antalyalı usta gazeteci Ali Buldu, gelişmelerin izini sürmeye devam ediyor. Buldu, Korkuteli eski ilçe başkanı AK Partili Hakkı Beşkazalı’nın geçtiğimiz aylarda attığı bir twit’i paylaşarak, CHP’li Ayşe Gül Pınar’ın transferiyle ilgili döşenen taşları da ortaya koydu. CHP’li Ayşe Gül Pınar’ın baklava servisi yaparken bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Korkutelili avukat Hakkı Beşkazalı, AKP’nin Korkuteli Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, Antalya AK Parti İl Disiplin Kurulu üyeliği ve Korkuteli İlce Başkanlığı görevlerini yürüttükten sonra geçtiğimiz dönem Ak Parti Antalya milletvekili adayı olmuştu. AK Partili Beşkazalı, twitter’dan paylaştığı fotoğrafın altına, “Bu haftaki mönümüz Ayşe Gül Pınar kardeşimizin eli ürünü. Bize de afiyetle gereğini yapmak kaldı. Teşekkür ediyoruz” notunu düşmüş” ibarelerine yer verdi.

 

 

 

Korkuteli Manşet transfer olmadığını yazmıştı

Korkuteli Manşet Gazetesi olarak sitede haberin yayınladığı gün gazetemizde “Düşman Çatlattılar” başlıklı haberimizde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü gece düzenlenen toplantı sonrası yaptıkları ortak açıklamada “Meclisteki arkadaşlarımız dimdik ayaktalar. Birlik ve beraberliğimizi deklare ediyoruz” dediler. Toplantıya CHP İl Başkan Yardımcısı Tevfik Eryılmaz, İlçe Başkanı Mustafa Asım Tatoğlu, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çil ve Ayşe Gül Pınar dahil olmak üzere tüm meclis üyeleri ve ilçe örgütü yöneticileri katıldılar. Yaptıklar basın toplantısında CHP’liler “Bu toplantı kesinlikle bir kriz sonrası yapılan toplantı değildir. Meclis üyesi arkadaşımız Ayşe Gül Pınar için kamuoyunda oluşan yanlış anlaşılma ve dedikodulardan rahatsız olduğumuz için düzenlediğimiz bir toplantıdır. Bizler birlik ve beraberlik içerisindeyiz. AKP ve MHP’ye geçecek olan ve geçen hiçbir belediye meclis üyemiz yoktur” şeklinde konuştular” ibarelerine yer vermiştik.

Pınar sessizliğini bozdu

Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar sessizliğini bozarak yayınlanan twitter kaynaklı fotoğraflarla ilgili açıklamalarda bulundu. Pınar yaptığı basın toplantısında “25 Aralık 2002 tarihinde Korkuteli Adliyesinde avukat arkadaşlar ile çekilmiş bir fotoğraftır. Bu fotoğrafın devam resimlerinde duruşma beklerken yapılmış olan bir yemek etkinliği olduğu görülmektedir. Bu resmin çekilmesinden iki hafta önce avukat arkadaşlarımız Medine ve Süha Hanım da yemek getirmişler. Yine Hakkı Beşkazalı meslektaşımız o resimleri de çekerek Twitter hesabına eklemiştir. Bu resmin çekildiği gün Antalya’dan gelen benim hiç görmeğim avukat arkadaşlarım da oradaydı. Bu fotoğrafı yaklaşık 18-20 ay sonra bu şekilde kullanmak etik bir davranış değildir. Haber sitesinden tekzip istedim. Gerekirse yasal işlem de başlatacağım. Ancak haberi yapan arkadaşların iyi niyetine inanıyorum” dedi. Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar’ın tekzip istemesinden sonra sayfadan resmin kaldırıldığı gözlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.