SON DAKİKA
Hava Durumu

Pınar istifa yolunda mı ?

CHP’li Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar Pazartesi günü ertelenen meclise rapor alarak dün gerçekleşen Korkuteli Belediye Ağustos ayı olağan meclisi devam toplantısına ise mazeret bildirmeden katılmadı. Pınar’ın katılımını CHP’li meclis üyesi arkadaşları da bekledi

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Pınar istifa yolunda mı ?

Meclisi beklettiler

CHP’li Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar Pazartesi günü ertelenen meclise rapor alarak dün gerçekleşen Korkuteli Belediye Ağustos ayı olağan meclisi devam toplantısına ise mazeret bildirmeden katılmadı. Pınar’ın katılımını CHP’li meclis üyesi arkadaşları da bekledi. Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin CHP grubuna dönerek arkadaşımız toplantıya katılacak mı? sorusuna CHP’li üyeler “Katılacağını söyledi biraz bekleyelim” şeklinde yanıt verdiler. Ancak bir süre beklenen Ayşe Gül Pınar meclis toplantısına katılmadı. CHP İlçe Başkanı Mustafa Asım Tatoğlu konu ile ilgili net bir açıklama yapmadı. Tatoğlu “Arkadaşımızın sağlık sorunu devam ediyor olabilir” şeklinde konuştu.

İstifa almadık?

Cumhuriyet Halk Partili Korkuteli Belediye Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar’ın mecliste kendi grubunu bekletmesi ve önemli bir meclise katılmaması AK Parti saflarına katılacağı dedikodularını başlattı. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Tevfik Eryılmaz gazetemize özel açıklamalarda bulunarak “Biz hiçbir belediye meclis üyemizden peşin bir istifa mektubu almadık. Almayız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir üyemizin iradesine ipotek koymayız. Kendisinin partimizden ayrılacağı konusunda bize gelen resmi bir yazı ya da ifade olmadı. Meclise neden katılmadığını şuan bilmiyorum. Dünden devam eden sağlık sorunları olabilir. Biz MHP ile kapalı kapılar ardında hiçbir pazarlık yapmadık. Önceki gün gerçekleşen ziyaret tamamen nezaket ziyaretiydi. Meclise denk gelmesi bir plan değildi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.