SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet Partisi'nde aday hazır

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen yeni yüz bir aday ile seçime hazır olduklarını açıkladı. Önceki dönem Başkan Adayı Mehmet Akdeniz ve parti yöneticisi İsmail Çil ile Gazetemizi ziyaret eden Çimen, "Aday sıkıntımız yok. Parti organlarımızın ortak kararı ile belirlendi kısa zamanda açıklayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Saadet Partisi'nde aday hazır

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen Önceki dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Akdeniz ve parti yöneticisi İsmail Çil ile Gazetemizi ziyaret etti. İlçe ve genel politika hakkında geçen ziyarette beklene açıklamayı yakın zamanda açıklayacaklarını ifade eden Çimen, yine hedeflerinin milli duruş bir politikayla Korkuteli'nin yaşanabilir bir kent olması arzusuyla seçime hazır olduklarını söyledi.

 

Mehmet Akdeniz'in aday olmaması ile ilgili sorularımıza açıklık getiren Çimen, "Bizde aday kavgası gürültüsü olmaz. Mehmet Akdeniz kardeşimizden sonra yeni bir yüz yeni bir aday ile seçime hazırız. Milli duruşumuz ciddi siyasetimize devam. Kısa bir süre sonra açılayacağız" dedi. Mehmet Akdeniz'in ağabeyi olan Mustafa Akdeniz'in AK Parti Adaylığı konusundaki etkisi ile ilgili tavırlarının ne olacağının merak edildiği sorularına Akdeniz kendisi cevap verdi.

 

Aday çıkmamasında ağabeyi Mustafa Akdeniz'in etkisi olduğu düşüncelerinin söz konusu olmasına rağmen böyle bir engellemenin etkisini etmediklerini ifade eden Mehmet Akdeniz, "Bu da kısmet ve şans. Ancak tavrımızla ilgili sorunuz karşısında açık konuşalım. Benim siyasi çizgim belli. Partimiz için dik durup çalışmaya devam edeceğiz. Milli duruşumuzdan ciddi siyaset anlayışımızdan vazgeçmeyiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.