SON DAKİKA
Hava Durumu

“Saadetsiz meclis sorun çözemez”

1 Kasım seçimleri için Ak Parti İle Saadet Partisi’nin ittifak yapması söylentileri syasi çevreler arasında giderek artmaya başlayınca Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak bir açıklama yaptı. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen de bu açıklamayı hatırlattı

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “Saadetsiz meclis sorun çözemez”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen Ak Partiyle Saadet Partisinin ittifak yapacağı söylentilerine Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın sözleriyle yanıt verdi. Söylentileri; “Saadet Partisiz bir Meclis’in milletin sorunlarına asla çare olamayacağı” gerçeğini bir kez daha göstermesi olmuştur.” şeklinde değerlendiren Saadet Genel Başkanı; “Saadet Partisi’nin içinde yer almadığı hiç bir Meclis, Türkiye’nin problemini çözemez. Milletin derdine derman olamaz. Üreten bir ekonomiyi, şahsiyetli bir dış politikayı ortaya koyamaz. Adil bir Hukuk Sistemi Kuramaz. Birinden 3 al, öbürüne 5 ekle. Sadece rakamlar değişir, ama sonuç değişmez.” Geçtiğimiz ay partisinin başkanlık divanı üyeleriyle birlikte 22, 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde Saadet Partisi’nin Doğu ve Güneydoğu teşkilatları olarak sivil toplum kuruluşları ve medya  ile bir araya geldiklerini anlatan Kamalak, “Türkiye’nin meselelerini ve çözüm yollarını istişare ettik. Çok verimli toplantılar ve temaslar gerçekleştirdik. Yine 30 Ağustos tarihinde Erzurum’daki kardeşlerimizle bir araya gelerek geniş katılımlı istişarelerde bulunduk. Bu bölge toplantılarımız Türkiye genelinde artarak devam edecek.” dedi.

 

 

İTTİFAK İSTEYENLERE ‘HAYIR’ DEMEYİZ

 

Çimen ayrıca Kamalak’ın “Başımızda böyle vahim bir tablo varken ittifak isteyenlere biz bu yangını söndürmek için koşup gelenlere ‘hayır’ demeyiz” sözlerini hatırlattı. Toplantıda seçim için ittifak düşünüp düşünmediklerinin sorulması üzerine Genel Başkan Kamalak, ülkenin yangın yerine döndüğünü, İttifak yapmak için gelenlere bu yangını beraber söndürelim diyenlere hayır demeyeceklerini söyledi. Bu yangını söndürmek için seçime teşkilat olarak tek başlarına girecek şekilde hazırlandıklarını belirten Kamalak, yangını beraber söndürelim diyen olursa da ölçüp biçip değerlendireceklerini sözlerine ekledi. Bugün ülkenin emniyetini sağlamakla görevli emniyet mensuplarının emniyette olmadığını savunan Kamalak, “Başımızda böyle vahim bir tablo varken ittifak isteyenlere biz bu yangını söndürmek için koşup gelenlere ‘hayır’ demeyiz” dedi.

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.