SON DAKİKA
Hava Durumu

Seçilmiş Belediye Başkanı Kongreye alınmadı

Dün sabah saatlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatında İlçe Kongresi yapıldı. Fakat Milliyetçi Hareket Partili seçilmiş Belediye Başkanı Hasan Gökce kongreye alınmadı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Seçilmiş Belediye Başkanı Kongreye alınmadı
Dün sabah saatlerinde Korkuteli Esnaf Kefalet Kooperatifinde Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi yapılmak üzere toplandı. İlçe kongresine çok sayıda partili ve delege katıldı.
 Ancak Milliyetçi Hareket Partili Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ilçe kongresine alınmadı. İlçe kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul ve il yöneticileri katıldılar. Kongre boyunca ve İstiklal Marşı okunurken Belediye Başkanı Hasan Gökce ve diğer Başkan Adayı Berna Karakoyun delege olmadıkları gerekçesi ile Osman Yılmaz tarafından kongre salonuna alınmadılar. Birçok partili tepki gösterdi ancak Gökce yakışanı yapmalıyız diyerek partilileri sakinleştirdi.
Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı olmama rağmen ilçe yönetiminin aldığı bir karar ile salona alınmadım. Bu olay da tarihe bir not olarak düştü” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Osman Yılmaz ise, Partimizin aldığı tüzük kararı nedeniyle delege olmayan hiçbir üyeyi salona almadık” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.