SON DAKİKA
Hava Durumu

“Siyaset değil ticaret yapsınlar”

Korkuteli Belediyesi Ağustos ayı devam meclisi dün saat 14.00 de toplanması gerekirken AK Partili ve CHP’li üyelerin toplantı salonunda hazır bulunmaması nedeni ile salt çoğunluk sağlanamamış ve meclis Hasan Gökce tarafından bugün yapılmak üzere ertelendi. MHP’li meclis üyesi İrfan Yılmaz Ak partili üyeleri sert bir dil ile eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2014 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Siyaset değil ticaret yapsınlar”

Gözler bugünkü mecliste

Korkuteli Belediyesi Ağustos ayı devam meclisi dün saat 14.00 de toplanması gerekirken AK Partili ve CHP’li üyelerin toplantı salonunda hazır bulunmaması nedeni ile salt çoğunluk sağlanamamış ve meclis Hasan Gökce tarafından bugün yapılmak üzere ertelendi. MHP’li meclis üyesi İrfan Yılmaz Ak partili üyeleri sert bir dil ile eleştirdi. Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri toplantıya verilen saatte iştirak etmediler. CHP’li Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar’ın sağlık sorunları nedeni ile rapor alarak meclise katılmadı. Özellikle alınması planlanan iş makineleri için iller bankasında çekilecek kredi miktarının görüşülmesi maddesi Korkutelililer tarafından merakla bekleniyordu. Toplantı bugün saat 14.00 gerçekleşecek. Yeni tartışmalara neden saat değişikliği iddialarının meclise nasıl yansıyacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

“Kutuplaşma için bahane üretmesinler”

MHP’li Meclis Üyesi İrfan Yılmaz toplantıya saatinde gelmediklerini belirttiği Ak partili üyeleri sert bir dil ile eleştirdi. Yılmaz “Bir önceki meclis tutanağında yer alan saatte AKP’li meclis üyeleri ve CHP’li meclis üyesi Ayşe Gül Pınar katılmadığı için ertelenmiştir. Ayşe Gül Pınar Hanım sağlık nedenleri ile katılmamıştır. Ancak AKP meclis kararı ile alınan saat kararına riayet etmemiştir. Başkanımız Hasan Gökce saatin 15.00 olmasını istemiş, Ak Partili üyeler 14.00 diye talepte bulunmuşlardır. Saat 14.00 isteminde bulundukları toplantıya sehven hata yaparak katılmamışlardır. AK Partili üyeler partileşme ve kutuplaşma ile ilgili olarak bahane üretmesinler” şeklinde konuştu.

Bir çelişki var

MHP’li meclis üyesi İrfan Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam ederek “Herkes meclis toplantılarına verilen saate katılsın. Bir meclis üyesini, memuru suçlamasın. Mecliste Katip üye olan AKP’li arkadaşlar mecliste tutmaları gereken müzakere konuşmalarını tutuyorlar mı? Merak ediyorum. Bu konuda görevini yapıp yapmadıklarını açıklasınlar. Meclisin bugün yapılmasını kendileri istediler. Hatta bir ay sonra yapılmasında bir sakınca görmediler. Bir ay sonraya ertelenmesini istediler. Şimdi bir gün ertelendi diye fırtınalar kopartıyorlar. Bunu çelişkili buluyorum” dedi.

“Saate riayet etmemek meclisin iradesine saygısızlıktır”

Yılmaz açıklamasına şu şekilde son vererek “Siyaset ve hizmet gönüllük esasına dayanır. İlçemize hizmet getirmek, hizmet etmek için gerekirse meclisi her gün toplanmaya hazırız. Biz hizmet etme azmindeyiz. Siyasete ve hizmete vakit ayıramayacak olan iş adamı arkadaşlar siyaset ve hizmetle uğraşmasınlar. Gitsinler siyaset yerine ticaret yapsınlar. Başkan meclisi bir gün ertelemiştir. Korkuteli’ne gerçekten hizmet etmek isteyenler özel hayatlarından fedakarlık etmelidirler. Saate riayet etmemek meclisin iradesine saygısızlıktır. Dedikodu ile saatin değiştiğine inanlar o zaman her şeyi bir memurdan öğrensinler. Meclise ve toplanmamıza gerek yok” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.