SON DAKİKA
Hava Durumu

Siyasiler aşurede buluştu

Muharrem ayı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve aday adaylarının ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliği tüm siyasi parti temsilcilerinin kaynaşmasına vesile oldu. Aşure etkinliğine katılan Cumhuriyet Halk Partisi başkan aday adayları, tek tek aşure dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Siyasiler aşurede buluştu

Korkutelirnİlçe Örgüt Binası önünde yapılan aşure günü etkinliğine, aday adayları MustafarnDinçay, Yıldıray Çıldır, Hüseyin Çil, Hüseyin Güllü, yönetim kurulu üyeleri,rnpartililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazı çıkışı düzenlenen aşurernetkinliğine tüm siyasi parti temsilcileri de katılım gösterdi.

rnrn

 Düzenlediklerirnaşure etkinliği hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın KollarırnBaşkanı Miraç Çandır, “Muharrem Ayı bizim ülkemizde kutsal bir aydır. Çeşitlirntatların bir arada olması ile oluşan aşure gibi, toplumun da din, dil, ırk verncinsiyet ayrımı gözetmeksizin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisindernolmasını diliyoruz. Yaşanmış acıları tekrar hissederek bu hissiyatla, geçmişrnacılardan ders alarak geleceğin sağlam temellerini kurabiliriz. Biz Cumhuriyet HalkrnPartisi olarak insanların özgürce, barış içinde, hoşgörüyle, kardeşçernyaşamalarını istiyoruz. Barış içinde, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiyernve Dünya temenni ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.