SON DAKİKA
Hava Durumu

Ve Uzun istifa etti

Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Burhan Uzun’un istifa edeceğine dair iddiaları “Uzun istifa mı ediyor?” başlıklı haberimiz yazmıştık. Uzun ve yönetim kurulu dün istifa ederek istifa mektuplarını il yönetimine ulaştırdı

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2014 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2014 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ve Uzun istifa etti

22 Temmuz da yazmıştık

22 Temmuzda gazetemizin manşetinde  Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Burhan Uzun’un istifa edeceğine dair iddiaları “Uzun istifa mı ediyor?” başlıklı haberimiz yazmıştık.Haberimizde Burhan Uzun istifa iddiası ile ilgili olarak yakın çevresine “Birlikte çalıştığım arkadaşlar ile görüştüm. Son günlerde Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeni ile partimiz içersinde bazı çatlak sesler meydana geldi. Partimize yakışmayan bu hareketleri onaylamam mümkün değil. Parti disipline ve partimize zarar vermemek adına ilçe başkanlığı ve yöneticilik görevinden ayrılacağım. Sadece üye olarak Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan yürümeye devam edeceğim” dediği öğrenildi. Yine bir diğer duyum ise Uzun ile birlikte bütün yönetimin istifa edeceği oldu ibarelerine yer vermiştik. Uzun ve yönetim kurulu dün istifa ederek istifa mektuplarını il yönetimine ulaştırdığı öğrenildi.Uzun ve arkadaşları istifa dilekçelerine istifa nedenlerini açıklayan geniş bir dilekçeye de yer verdiler.


“Hz Yusuf’un kardeşleri gibi kardeşlik”

 Uzun ve yönetim Kurulunun istifa dilekçesinde şu ibareler yer aldı“Partimizin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday tercihinin şahsım ve teşkilatım olarak disiplinsizliğe yol açacağı kanaatini taşıdığımdan dolayı ilçe yönetimimle beraber istifa etmeyi tercih ettim. Çünkü yıllardır savunduğum ve her zaman savunacağım şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun görüş ve ilkelerinin günümüz Türkiye’sinde takdir bulamaması ve en önemlisi de şehit liderimizin katillerinin bulunamamışken mecliste bunun için hiçbir gayret gösterilmemişken bu meclisin belirlediği hiçbir adayı kendimize yakın bulamıyoruz. İsterdik ki; parti yöneticilerimiz önce katiller bulunsun sonra desteğimiz istensin deselerdi. Bizler partimizin üst düzey yönetiminin görüş ve düşüncelerine her zaman saygı duyduk ve duyacağız. Ama onların da bizlere saygı duymalarını bekliyor baştan da belirttiğimiz gibi disiplinsizliğe yol açmamak için görevimizi bırakıyoruz. Ülkemiz ve geleceğimiz için Rabbim en hayırlısı kimse onu nasip etsin temennisiyle ve içimizde taşıdığımız Alperen Ruhuyla diyoruz ki “Hakkı üstün kılmak için haklının yanında sonuna kadar mücadele vereceğiz.”   Yönetim kurulunda istifa eden isimler; İlçe Başkanı Burhan Uzun, İlçe Sekreteri Alper Özelgül, Başkan yardımcısı Şahin Dizman, Başkan Yardımcısı Alpaslan Tekin, Basın ve Halkla ilişkiler Fatih Canlı oldular.Uzun ayrıca yaptığı açıklamada “Partimize bugün kardeş diyenler bize HZ Yusuf’un kardeşlerinin HZ Yusufa yaptığı kardeşliği yapmışlardır” sözleri de yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.