SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran “Biz Hizmet taraftarıyız”

Dün Korkuteli Belediye Meclisi’nin ertelenmesi sonrası İlçe Binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran sadece meclisin ertelenmesi değil gazetemizde yayınlanan CHP İlçe Eski Başkanı Zeki Özlü’nün açıklamalarına da yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2014 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2014 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran “Biz Hizmet taraftarıyız”

Özlü sert konuşmuştu

Dün Korkuteli Belediye Meclisinin ertelenmesi sonrasında yaşanan saat tartışması ile ilgili olarak İlçe Binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran sadece meclisin ertelenmesi değil gazetemizde yayınlanan CHP İlçe Eski Başkanı Zeki Özlü’nün açıklamalarına da yanıt verdi. Özlü gazetemize yaptığı açıklamada AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’yi eleştirerek “AKP İl Başkanı gelip Korkuteli ile ilgili gazeteye açıklamada bulunuyor. “Korkuteli’nde hiç hizmet yapılmıyor” zannedersin Korkuteli’ne kültür elçisi olarak geçerken uğrayan heyetin başkanı. 12 yıllık AKP iktidarının son 5 yılında il başkanı olduğunu unutmuş. Sayın Köse muhalefet partisinin değil iktidar il başkanı gibi davransın” demişti.  Ayrıca Zeki Özlü;  Adalet Ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mustafa Köse’ye seslenerek; “Hizmet gelmiyorsa siz yapın. 12 yıldır AKP iktidarda. Yaptınız da elinizi mi tuttular” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

“Özlü anlamamış galiba“

AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yaptığı basın toplantısında “Biz her zaman hizmet yanlısı bir partiyiz. Hizmet taraftarıyız. Bizi Korkuteli’nde yanlış göstermeye çalışıyorlar. Saat değişikliği bir komplodur. Komisyon kararlarının AK Parti tarafından yapıldığını göstermemek için bu komplo yapılmıştır. CHP İlçe eski başkanı Zeki Özlü emekli bir öğretmen ancak Menderes Türel Başkanı anlamamış. Başkanımız bundan sonraki kooperatifin elektrik borçlarını biz ödeyeceğiz dedi. Eski borçları öderiz demedi. Özlü hizmet yapılmıyor demiş. Hizmeti yapmayan biz değiliz. Belediyenin bütçesi var. İller bankasından kredi çekilebilinir. Belediye Başkanı bunları beceremiyorsa bizim suçumuz yok. Yine belediye memuru bir arkadaş açıklama yapmış. İskan ve depreme dayanıklılık belgeleri hiçbir ilçede verilmiyor demiş. İki ilçemiz bu belgeyi veriyor. Bunu belgeli olarak kamuoyu ile paylaşacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe olarak elde ettiğimiz büyük başarı için başta Korkutelili hemşerilerimiz olmak üzere kadın kolları, müşahitlerimiz, meclis üyelerimiz, parti üyelerimiz kısacası çay işlerimizi yapan arkadaştan tutunda partimize gönül vermiş herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.