SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldıran “Pınar partimize geçmedi”

Siyasi gündemde yaklaşık bir haftadır dedikodusu yapılan CHP’li Korkuteli Belediye Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar’la ilgili AK Partiye geçtiği iddialarına İlçe Başkanı İlhamı Yıldıran açıklık getirerek “Pınar partimize geçmedi” dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2014 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2014 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yıldıran “Pınar partimize geçmedi”

Korkuteli ilçe siyasi gündeminde yaklaşık bir haftadır dedikodusu yapılan Cumhuriyet Halk Partili Korkuteli Belediye Meclis üyesi Ayşe Gül Pınar’la ilgili AK Partiye geçtiği iddialarına Adalet Ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İlhamı Yıldıran açıklık getirerek “Pınar partimize geçmedi” dedi. Pınar’la ilgili dedikodular CHP İlçe Örgütü, yaptığı basın toplantısı ile açıklık getirmişti. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü toplantıda “Meclisteki arkadaşlarımız dimdik ayaktalar. Birlik ve beraberliğimizi deklare ediyoruz” dediler. Toplantıya CHP İl Başkan Yardımcısı Tevfik Eryılmaz, İlçe Başkanı Mustafa Asım Tatoğlu, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çil ve Ayşe Gül Pınar dahil olmak üzere tüm meclis üyeleri ve ilçe örgütü yöneticileri katıldılar. Yaptıklar basın toplantısında CHP’liler “Bu toplantı kesinlikle bir kriz sonrası yapılan toplantı değildir. Meclis üyesi arkadaşımız Ayşe Gül Pınar için kamuoyunda oluşan yanlış anlaşılma ve dedikodulardan rahatsız olduğumuz için düzenlediğimiz bir toplantıdır. Bizler birlik ve beraberlik içerisindeyiz. AKP ve MHP’ye geçecek olan ve geçen hiçbir belediye meclis üyemiz yoktur” şeklinde konuşmuşlardı.

Yıldıran “Herkese kapımız açık”

Ayşe Gül Pınar’la ilgili AK Partiye geçtiği iddialarına İlçe Başkanı İlhamı Yıldıran açıklık getirerek “Ayşe Gül Pınar partimize geçmedi. AK Parti’de başka partiden bize geçmek kolay değildir. Birçok prosedür gereklidir. Önce bunları tamamlamak gerekir. Ancak şunu da belirtelim Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin bütün meclis üyelerimize kapısı açıktır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.