SON DAKİKA
Hava Durumu

Yorulmaz’dan sağduyu çağrısı

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak yaklaşık bir haftadır Korkuteli kamuoyunu meşgul eden Gökce, Karaceliloğlu tartışmalarına karşı sağduyu çağrısı yaptı. Yorulmaz; “Herkesi ilçemize hizmete davet ediyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yorulmaz’dan sağduyu çağrısı

“AKP, CHP, SP ve BBP adaylarına teşekkürler”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak yaklaşık bir haftadır Korkuteli kamuoyunu meşgul eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu arasındaki gazete sütunlarına taşınan tartışmalara karşı sağduyu çağrısı yaptı. Yorulmaz düzenlediği basın toplantısında; “MHP olarak yerel seçimler sürecinde başlayan belden aşağı vurmaların son bulacağına inanıyorduk. Ancak AK Partili arkadaşlarda seçimler sonrası hazımsızlık meydana geldi. Oysa seçim sürecinde adayı olan tüm siyasi partiler Korkuteli’ne yakışır, kavgasız ve gürültüsüz bir seçim geçirmiştik. Bunun için AK Parti, CHP, SP ve BBP Belediye Başkan adaylarına sağ duyulu davranışlarından dolayı teşekkür ederim” dedi

“Karaceliloğlu dün söylediklerini unuttu”

 Yorulmaz sözlerine şu şekilde devam ederek  “Ama seçim süreci sonrası Belediye Başkanımız Hasan Gökce seçim kaybetmenin hıncı ile Ak Partililer tarafından isnatsız suçlamalar ile karşı karşıya kaldı. Özellikle kamuoyu tarafından yakından takip edilen seçimi kaybetmesine rağmen adeta ödüllendirilen ve yasada ne kadar yeri olduğunu bilmediğimiz Büyükşehir Koordinatörlüğü görevine getirilen Sayın Karaceliloğlu belden aşağı açıklamalar yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendisini esefle kınıyoruz. Koordinatör olarak göreve atandığı zamandan beri Korkuteli halkına hizmet edeceğini söyleyen Sayın Karaceliloğlu dün söylediklerini unutup Korkuteli için yeni icraatlar, hizmetler, yeni yatırımlar geliştirmek ve hazırlamak yerine kısır çekişmelere neden olmuştur. Bu hem Korkuteli halkımızı hem de MHP İlçe Teşkilatı olarak bizleri derinden üzmüştür” şeklinde konuştu.

“Korkuteli’mize hizmet etmeye davet ediyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz basın toplantısındaki açıklamalarına devam ederek “Ben bir kez daha kendilerini uyarıyor, bu yersiz çekişmeleri bırakıp Korkuteli için güzel projelere imza atıp, Korkuteli’mize hizmet etmeye kendilerini davet ediyorum. Bilindiği üzere ilk meclis toplantısından itibaren Büyükşehir kapsamında bulunan ilçemizi ve belediyemizin hizmet alanı devasa bir alana dönüşmüştür. Her siyasi partinin yerel seçimlerde Korkuteli halına hizmet için vermiş olduğu sözler birbirine yakındır. Coğrafyanın genişlemesi sebebi ile Korkuteli belediyesine ait iş makineleri yetersiz kalmıştır. Bu konuda meclis çoğunluğuna güvenerek belediyemizin hizmet etmesini araç almasını engelleyen, önünü tıkamaya çalışan Adalet Ve Kalkınma Partili meclis üyelerimizi de sağ duyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

“CHP’li meclis üyelerine teşekkür ederim “

Yorulmaz açıklamalarına ayrıca “CHP’nin sağduyulu önergesi ile yeterli olmasa da eski adı ile köy şimdiki adı ile mahallerimizdeki vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde araç alımına izin veren ve önergeyi veren CHP’li meclis üyelerine teşekkür ederim. MHP İlçe başkanı olara olarak tüm halkımızın huzurunda onların yetkilendirmiş olduğu sayın Belediye Başkanımız Hasan Gökce mecliste çoğunluğu olan sayın AK Partili meclis üyeleri, ilçemiz ile büyükşehir arasında köprü kuran koordinatörümüz sayın Karaceliloğlu’nu sağ duyulu olamaya davet ederek beraber el ele vererek halkımızın verdiği yetki ile tüm kısır çekişmeleri bir kenara bırakarak yayla turizminin göz bebeği olan ilçemizi kültürel alanları, yeşil alanları, spor alanları ve doğa güzellikleri ile Türkiye’nin en güzeli olmaya aday ilçemize hizmete davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.