SON DAKİKA
Hava Durumu

Amatör Spor Haftası dolu dolu geçti

7-13 Ekim Amatör Spor Haftası, Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan etkinlikler ile dolu dolu geçti.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Amatör Spor Haftası dolu dolu geçti

Toplumun tüm kesimlerine spor yaptırmak, sporu yaygınlaştırmak için, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun her yıl ekim ayının başında gerçekleştirdiği Amatör Spor Haftasında ilçemizde de biz dizi etkinlik yapıldı. Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından; Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Güreş ve Dart Turnuvaları düzenlendi. Haftanın son gününde ise bu turnuvalarda dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri verildi.

 

TURNUVAYA KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, “ Amatör Spor Haftası boyunca ilçemizde çeşitli etkinlikler yaptık. 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Korkuteli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ile Korkuteli Yurt Müdürlüğü olarak ortaklaşa düzenlediğimiz, Amatör Spor Haftası müsabakalarında basketbol ve voleybol turnuvasında şampiyon olan takım kaptanlarına Şampiyonluk Kupası, Masa Tenisi ve Dart müsabakalarında dereceye giren sporcularımıza madalyalarını verdik. Emeği geçen ve tüm turnuvalara katılan amatör sporcularımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.