SON DAKİKA
Hava Durumu

Derbinin adı Korkuteli Spor oldu

Geçtiğimiz hafta sonu Kınık’a konuk olan Korkuteli Spor, nefes kesen mücadeleden 4-3 galip ayrıldı, 30 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Derbinin adı Korkuteli Spor oldu

Antalya Süper Amatör Ligin 14. Haftasında geçtiğimiz hafta sonu liderlik mücadelesi yaşandı, Korkuteli spor Kınık’a konuk oldu. Derbide kazanan taraf Korkuteli spor oldu. Karşılaşma karşılıklı ataklar ile başladı, daha maçın birinci dakikasında ev sahibi ekip Mustafa Koçak ile golü buldu. Ev sahibi takımın ilk golünden yedi dakika sonra Korkuteli Spor’un genç isimlerinden Tugay Kaya 8. Dakikada beraberliği getiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısında rüzgara karşı top oynayan konuk takım Korkuteli Spor, ilk yarıyı beraberlikle tamamladı.

 Galibiyet sevinci taraftarla kutlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısına rüzgarı da arkasına alan Korkuteli Spor hızlı başladı ve 49. Dakikada yaylanın gol ayaklarından Süleyman Karaağaç takımını öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra ataklarını hızlandıran ev sahibi takım 55. Dakikada İskender Cesur ve Özgür Balık ile iki gol birden buldu. Bu dakikadan sonra kendini toparlayan yayla ekibi 64. Dakikada takımın tecrübeli ayaklarından Hasan Nurdoğan ile beraberliği buldu. Konuk takım Ömer Susuz ile yakaladığı penaltı şansını değerlendiremezken,80. Dakikada oyuna giren Mesut Topal, 90. Dakikada attığı golle galibiyeti getirdi. Korkuteli Spor derbiden galibiyetle dönerek liderlik koltuğuna oturdu. Yayla ekibi galibiyeti taraftarla kutladı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.