SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençlik Kampları Kayıtları Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl gençler arasında kardeşlik, arkadaşlık ve dostluk duygularını pekiştirmek için düzenlenen gençlik kampı başvuruları 6 Haziran tarihinde sona eriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gençlik Kampları Kayıtları Devam Ediyor

Korkuteli Gençlik ve spor ilçe müdürü Hasan Karatopak, İlçe müdürlüğüme gönderilen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, kano, golf, rafting ve binicilik gibi çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra kültürel faaliyetlerin de yer aldığı gençlik kampına katılmak isteyenler, 6 Haziran'a kadar “www.genclikkamplari.gov.tr” adresinden başvuruda bulunabilecek.
Türkiye'nin dört bir yanında binlerce gence tanışma, sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma fırsatı sunacak proje kapsamında ulaşım, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak” dedi.

Gençlik ve Spor ilçe müdürü Karatopak, gençlik kamplarının büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Geçtiğimiz yıl 70 binin üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığına başvuru oldu. 20 binin üzerinde çocuğumuz farklı şehirlerde düzenlenen kamplara katıldı, tanışıp kaynaştı.

Bu yıl da mümkün olan en çok sayıda genci kamplarda ağırlamak ve onların sosyal hayatına bakanlık katkıda bulunmak istiyor. 6 Haziran tarihine kadar gençlerimizin “www.genclikkamplari.gov.tr” adresinden gençlerimizin kayıt yaptırarak Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerle buluşturmak istiyor. Böylece toplum hayatımızın da gelişerek, daha güzel bir geleceğe el ele yürüyeceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.