SON DAKİKA
Hava Durumu

İrban, “ Voleybol takımını kurduk”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban spor’a ve sporcuya büyük önem gösterdiğini bir daha gösterdi. Korkuteli Belediyespor Kulübü bünyesinde voleybol takımının da kurulmasını sağlayan başkan İrban kulübün farklı branşlara da kucak açmasını sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İrban, “ Voleybol takımını kurduk”

İRBAN İLK ANTRENMANI İZLEDİ

Daha önceden Bocce takımı kurulan kulüpte şimdide voleybol takımı kuruldu. Antalya Kepez Arena da voleybol takımının ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz, Antrenör Recep Hekimoğlu, Kulübün voleybol sorumlusu Aydın Yörük ve takım kaptanı Mehmet Ali Kapan ile birlikte izleyen Başkan İrban spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini söyledi.

“TEKRAR YEŞERTECEĞİZ”

Geçtiğimiz günlerde kurulan voleybol takımı hakkında kısa bir bilgi veren Başkan İrban şunları söyledi: “ Futbol, Güreş, Kick Bokx, Bocce takımlarının yanı sıra voleybol takımını kurduk. Korkuteli Belediyespor bünyesinde kurulan voleybol takımımız hayırlı olsun. İlçemizdeki voleybol sevgisini tekrar yeşertmeyi hedefliyoruz” dedi.

GRUP MAÇLARI İLÇEMİZDE OLACAK

“İlçemizde 21-22 -23 Ocak tarihlerinde gurup maçları yapılacak” şeklinde sözlerini sürdüren Başkan İrban, “Gazipaşa, Alanya ve Aydın’dan gelecek olan takımlarla mücadele edecek olan takımımız 1’inci olursa Şubat ayında yapılacak olan final gurubuna katılacak. Şubat ayında yapılacak olan final gurubunda ilk 6 takım arasına girmeyi başarırsak 2.Lig’e yükseleceğiz. İlçemizde voleybolun tekrar sevilmesi ve değer görmesi için üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz” dedi. Tüm branşlarda mücadele eden sporculara başarılar dileyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, “ Bu gün Antalya’da başlayacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na katılan sporcularımız iyi dereceler elde ederek bizleri mutlu edecektir. Güreş, Futbol, Bocce, Kick Bokx ve Voleybolda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

YAVUZ’DAN TEŞEKKÜR

Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz desteklerinden dolayı Başkan İrban’a teşekkür ettiklerini ifade etti. Voleybol takımının ilk çalışmasını Başkan İrban ile birlikte izleyen Yavuz, “ Daha öncede belirttiğim gibi çok yönlü bir kulüp olduk. Kulübümüz birçok branşta mücadele vermeye başladı. Kulübümüze her türlü desteği veren, sporu ve sporcuyu seven belediye başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.