SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaybetmek yok

Antalya Süper Amatör liginin 6’ıncı haftasında lider Korkuteli Belediyespor, deplasmanda ligin güçlü takımlarından Kumluca Belediyespor’a konuk olacak. Müsabaka yarın saat 14.30’da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kaybetmek yok

Geçtiğimiz hafta sonunda Konaklıspor’u 5-0 mağlup eden Korkuteli Belediyespor maç fazlasıyla ligin zirvesine tırmanmıştı. Liderlik koltuğunu korumak isteyen temsilcimiz bu hafta ligin güçlü takımlarından Kumluca Belediyespor’a konuk olacak. Temsilcimizin en ciddi sınavı olarak nitelendirilen bu müsabakada tek hedefin galibiyet olduğunu bildirildi.

 

AKREPLER MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
 Hafta içerisinde Kumluca deplasmanı için tüm hazırlıklarını tamamlayan ‘Akrepler’ maç saatini beklemeye başladı. Kumluca Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle büyük bir avantaj yakalayacak olan temsilcimizi taraftarlarının da yalnız bırakmaması bekleniyor.

ENVER EKİNCİ GOL KRALLIĞI YARIŞINDA

Korkuteli Belediyespor’un gol silahı Enver Ekinci 5 golle krallık yarışında 2’inci sırada bulunuyor. Kumluca Belediyespor karşısında da gol veya goller bulmak isteyen Ekinci’nin maç performansı her maç giderek yükseliyor. Güçlü fiziği ve sert şutlarıyla rakip defanslara zor anlar yaşatan Ekinci hava hakimiyeti ile de göz dolduruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.