SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’den gol yağmuru

Antalya Süper Amatör Liginde Korkuteli Belediyespor, deplasmanda Türkler Belediyespor ile karşılaştı. Korkuteli Belediye spor, Türkler Belediye sporu 6-0 yenerek liderliğini sürdürdü ve puanını 53’e çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2020 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’den gol yağmuru

Antalya Süper Amatör Liginde deplasmanda Türkler Belediyespor ile karşılaşan Korkuteli Belediyespor, karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Konaklı İlçe Stadyumunda oynanan Türkler Belediye spor- Korkuteli Belediye spor karşılaşmasını Berkan Güler, Soner Kuşlar, Ömer Budak hakem üçlüsü yönetti.

Maça Korkuteli Belediyespor’un vuruşu ile başladı. Korkuteli Belediyespor, 5’inci dakikada Mehmet Doyuran’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Atak futboluna devam eden Korkuteli Belediyespor, 43’üncü dakikada Tayyar Karadağ’ın golü ile durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı Korkuteli Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

Korkuteli Belediyespor, ikinci yarıda da atak sporuna devam etti. Korkuteli Belediyespor, 55’inci dakikada Mustafa Soytaş’ın attığı gol ile durumu 3-0, 62’inci dakikada Okan Çakır’ın attığı gol ile 4-0, 85 ve 89’uncu dakikalarda Enver Ekinci'nin attığı 2 gol ile durumu 6-0 yaptı.

Karşılaşma Korkuteli Belediyespor’un 6-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Korkuteli Belediye spor puanını 53’e çıkartırken, Türkler Belediye spor 19 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.