SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’ni durdurmaya gücü yetmedi

Geçtiğimiz hafta sonu Zeytinköy iki nolu saha da Antalyagücü ile karşılaşan, Korkutelispor dördüncü maçından da galip ayrıldı. Deyim yerindeyse rakibi gol yağmuruna tutan yayla ekibi 6-1 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’ni durdurmaya gücü yetmedi

Yeni sezona yeni takımla başlayan Korkutelispor, geride kalan dört maçta yenilgi yüzü görmediği gibi, rakiplerini de en az dört gol atıyor. Grubunun yenilgisiz açık ara birincisi olan Korkutelispor, geçtiğimiz hafta sonu Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Zeytinköy 2 nolu saha da Antalyagücü ile karşılaştı. Yaş ortalaması 20 olan, genç ve hızlı oyunculara sahip Antalyagücünü yayla ekibi 6-1 ‘lik skorla yenmesini bildi. Antalya ekibinin, yayla ekibini yenmeye gücü yetmedi. İlk yarıya baskılı ve hızlı başlayan taraf Korkutelispor oldu. Maçın daha ilk dakikalarında Ömer Susuz’ la golü bulan yayla ekibi hakemin ofsayt engeline takıldı, ilk golü sayılmayan yeşil sarılar daha hırslı bir oyunla 20. Dakika da yine Ömer’le ilk golü buldu. Oyun tarzını ve hızını arttıran Korkutelispor’ da 30. Dakika da takımın genç kanat oyuncusu Süleyman sahneye çıktı ve rakip ağları havalandırarak kendisinin ilk, takımının ikinci golünü attı.

Korkutelispor durdurulamıyor

Oldukça genç ve hızlı bir takım olan Antalyagücü’ de ataklarını hızlandırınca karşılığını aldı ve 38. Dakika da Durmuş takımının ve kendisinin tek golünü attı. İlk yarı Korkutelispor’ un iki bir üstünlüğü ile bitti. Soyunma odasından daha hırslı dönen, üç haftadır yenilgi yüzü görmeyen Korkutelispor ilk yarım saatte oyun yapamasa da 68. Dakika da Ömer yeniden sorumluluk aldı ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Bundan sonra da yayla ekibi durdurulamadı 1 er dakika ara ile takımın genç ismi Felipe Melo lakaplı Volkan Bucaklı 75’de, takımın bir diğer tecrübeli isimlerinden Volkan Balcı 76’da diğer gollere imza attılar. Kalan dakikalarda gol beklenmezken Korkutelispor’ un hırslı ayağı ,Volkan Bucaklı kendisinin ikinci takımının 6’ncı golüne 90+3’te imzasını attı. Korkutelispor dördüncü haftayı da yenilgisiz kapattı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.