SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor’dan teşekkür yemeği

Korkuteli Belediyespor Kulübü yönetimi geçtiğimiz gün akşam, bu yıl kendilerine sponsor olan Özel Medi Yaşam Hastanesi ve ilçedeki gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor’dan teşekkür yemeği

Geçtiğimiz gün akşam Korkuteli Belediyespor Kulübü yönetimi, bu yıl kendilerine ana sponsor olan Özel Medi Yaşam Hastanesi ve basın mensupları ile akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe hastane müdürü Mustafa Köse, hastane yöneticileri Veysel Korkmaz, İzzet Şahin ve hastane personeli Hasan Yücel, Korkuteli Belediyespor Kulübü yöneticileri; Mesut Kurtoğlu, Süleyman Türkyılmaz, Yusuf Çağan, Nebi Büyükkeleş, takım antrenörü Bayram Kutlu ve basın mensupları katıldılar. Yemeğin ardından Kulüp başkanı Mesut Kurtoğlu konuşma yaptı. Kurtoğlu, “ Bu yıl süper amatörde bir ilk gerçekleşti. Özel Medi Yaşam Hastanesi ana sponsorı oldu. Onlar  başta olmak üzere, bizimle birlikte yağmur çamur demeden her türlü zorluğa katlanan basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada hem bir geçmiş sezon değerlendirmesi yapalım, hem de sizlere teşekkür edelim diye toplandık. Yaşam hastanesi bu yıl bir ilke imza attı ve süper amatörde ilk kez bir takıma ana sponsor olundu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Üstelik bu sponsorluk sadece A takımı değil tüm alt yapı takımlarını ve kulübümüzdeki tüm sporcuları da kapsadı.” Dedi.

“ Korkuteli esnafına ne kadar teşekkür etsek az”

Kurtoğlu, “ Buradan bir kez daha teşekkür ederiz. Siz basın mensupların gelinde iki sezondur, bizimle birlikte yağmur çamur demeden, her koşulda, üzülüp, sevindiniz. Sizlere de teşekküre ederiz. Umarız önümüzde ki sezonda da yine sizlerle hep birlikte oluruz.” Dedi. Ardından söz alan Kulüp As Başkanı Süleyman Türkyılmaz, “ Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl sizler başta olmak üzere Korkuteli esnafının ve hayırseverlerinde hakkını ödeyemeyiz. Hepinizin bildiği gibi sezon başında yönetimsel bir kriz yaşandı, bunu atlattıktan hemen sonra biz esnaf ziyaretlerine başladık. Amacımız yardım talep etmek değil, Korkuteli Belediyespor Kulübünün siyaset gütmeden bu ilçenin kulübü olduğunu hatırlatmaktı. Biz her zaman diyoruz sporun siyaseti olmaz ve siyasete alet edilmemeli. Nitekim bu yıl Korkuteli esnafı çok büyük özveri ve destek ile bizlere çok büyük yardım yaptı. Hem de her anlamda. Tüm Korkuteli esnafına buradan bir kez daha teşekkür ederiz. Ramazan içeresinde de esnafımız için bir yemek düşünüyoruz. Korkuteli Belediyespor bu ilçenin takımı sahip çıkmalıyız.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.