SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor gençlerin omzunda

Antalya Süper Amatör Lig’in dokuzuncu haftasında Korkuteli Belediyespor Finike’ye konuk oldu, yayla ekibi takımın genç isimlerinin attığı gollerle yine deplasmandan galip döndü.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor gençlerin omzunda

İlçenin Süper Amatördeki temsilcisi Korkuteli Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Finike’ye konuk oldu. Konuk takım için hayati önemi olan maçta yayla ekibinin ilk devreyi lider bitirmesi için önündeki son şanstı, yayla bu şansı beş golle değerlendirerek, deplasman fatihi unvanını korudu ve galibiyetle döndü. Saat 14.00 de başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım oldu, maçın daha 5. Dakikasında Ramazan Çabuk takımının ilk golünü attı, sekiz dakika sonra takım arkadaşı Mete Onur kendi kalesine gol atarak skorun eşitlenmesine sebep oldu. Ardından konuk takımın golleri geldi, 18. Dakikada takımın genç isimlerinden Süleyman Karaağaç ilk golü attı.  

Korkutelispor’un gençleri durdurulamıyor

On dakika sonra da takımın bir diğer genç ismi Okan Adanır attığı golle Korkutelispor’ u 3-1 öne geçirdi. İlk yarının sonlarında başka gol beklenmezken, yayla ekibinin genç orta saha oyuncularından Volkan Bucaklı 40. Dakika da takımını 4-1 öne geçiren golü attı ve ilk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da tıpkı ilk yarı gibi hızlı başlayan ev sahibi oldu, dakika 56 ve 62 de Cenk Usta skoru 4-3 e getiren golleri attı. Altı dakika sonra da Mete Onur Sönmez skoru eşitledi, ikinci yarı sonuna doğru gol ataklarını sıklaştıran konuk takım uzatma dakikalarında Süleyman Karaağaç ile 5-4 öne geçti, Korkutelispor yine deplasmandan galip döndü, yeşil sarılan gollerinin tamamını takımın genç isimleri kaydetti.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.