SON DAKİKA
Hava Durumu

Liderliği Kumluca'da bıraktık

Antalya Süper Amatör Liginin 6'ıncı haftasında deplasmanda Kumluca Belediyespor ile karşılaşan Korkuteli Belediyespor müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz bu puan kaybıyla ligde 2'inci sıraya geriledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Liderliği Kumluca'da bıraktık

Süper Amatör Ligde haftaya lider başlayan temsilcimiz Korkuteli Belediyespor, dün deplasmanda karşılaştığı Kumluca Belediyespor müsabakasında 0-0 berabere kalarak 2 puan bıraktı. ASAT spor'un, Türkler Belediyespor karşısında 1-0 galip gelmesi nedeniyle liderlik koltuğundan oldu. Önümüzdeki hafta temsilcimiz Korkuteli Belediyespor, ASAT spor ile içerde final gibi bir karşılaşmaya çıkacak.

Korkuteli Belediyespor, Kumluca deplasmanındaki müsabakaya Sinan Bektaş, Burak Kirtiş,Onur Öztürk, Emre İnal,Ufuk Gül,Volkan Bucaklı, Murat Düdülü ,Mustafa Soytaş,Enver Ekinci, Uğur Aydın,Tayyar Karadağ 11'iyle başladı. Müsabakanın ilk yarısında Kumluca Belediyespor'un etkili olduğu görüldü. Kumuca Belediyespor'un ilk yarıda attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi.

İkinci yarıda ise Korkuteli Belediyespor sahada daha etkin taraftı. Özellikle Metecan Takı'nın 63'üncü dakikada oyuna girmesiyle daha organize ataklar geliştiren Korkuteli Belediyespor Enver Ekinci ve Tayyar Karadağ ile net pozisyonlara girmesine rağmen değerlendiremedi.  Müsabaka 0-0 sona erdi.

MEDİ YAŞAM KORKUTELİ'NİN YANINDA

Korkuteli Belediyespor'un sağlık sponsoru Özel Medi Yaşam Hastanesi Korkuteli Belediyespor'u Kumluca deplasmanında da yalnız bırakmadı. Bir ambulans ve sağlık ekibiyle Kumluca stadyumunda yerini alan Özel Medi Yaşam Hastanesi yetkilileri, müsabaka sırasında sakatlık geçiren oyuncularımıza anında müdahalede bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.