SON DAKİKA
Hava Durumu

Mekanın sahibi geri geldi

Korkuteli Belediyespor, Asat Gençlikspor müsabakasında tribünleri dolduran taraftar grupları büyük coşku yarattılar. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra tribünlere dönen taraftarlar grupları zorlu maçın kazanılmasında etkili oldular.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Mekanın sahibi geri geldi

2018 yılının Mart ayında ‘tomalı maç’ olarak anılan Kestel Belediyespor müsabakasından sonra Korkuteli Belediyespor taraftar grupları aldıkları cezalar nedeniyle müsabakalara gelemiyordu. Cezaların bitmesinin ardından Yaylalı Akrepler taraftar grubu üyeleri Asat müsabakasında tribünleri doldurarak büyük etki yarattılar.

Grup 1966 üyeleriyle birlikte karşılıklı besteler söyleyerek büyük bir coşku yaratan Yaylalı Akrepler müsabakadan sonra açıklamada bulundular. Taraftar grubu lideri Fikri Sabri Yörük yapmış olduğu açıklamada, kırgınlıklarının bitmediğini ancak Korkuteli Belediyespor’a bu süreçte destek olacaklarını belirtti.

KIRGINLIKLARIMIZ BİTMEDİ

Yörük, “Bu maçta takımımıza 1 destek borcumuz vardı. Bizler bunu layıkıyla yerine getirdik. Kırgınlıklarımız hiç bir zaman bitmedi. Bizler doğru olanı yaptık. Takımımızın bize ihtiyacı olur bizler her zaman her yere geliriz. İyi günümüzde herkes yanımızda ama kötü günümüzde nedense kimseyi göremedik. Olduğumuz yerde her zaman fark yaratırız. İki üç otobüs taraftar getirmedik. Ama aslanlar gibi çıkıp son nefesimize kadar bağırdık. Sözüm o ki; mekanın sahibi geri geldi” diye konuştu.

 

ÖMER İŞLEK TEBRİK ETTİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’te müsabaka sonrası yapmış olduğu açıklamada taraftar gruplarına teşekkür etti. Maçta en büyük teşekkürün taraftara yapılması gerektiğini belirten İşlek, “Tribünlerimizi doldurarak takımımızı yalnız bırakmayan ve bu coşkuyu yaratan taraftarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“KENETLENDİK”

Korkuteli Belediyespor Başkanı Muharrem Yavuz’da Asatspor müsabakasından sonra yapmış olduğu açıklamada, taraftar, futbolcu ve yönetim olarak kenetlendiklerini belirtti. Bölgesel Amatör Lig yolunda taraftara çok ihtiyaç duyacaklarını belirtti. Yavuz, taraftarın bu desteğinin devam etmesi durumunda daha güçlü olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.