SON DAKİKA
Hava Durumu

Rakamları yıka yıka

Antalya Süper Amatör Liginde geçtiğimiz hafta deplasmanda Manavgatspor'u 4-0 yenerek liderliği sürdüren Korkuteli Belediyespor'da en formda isimlerden biri de Tayyar Karadağ.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Rakamları yıka yıka

Yeşil Sarılıların Konya Ilgın'lı kanat oyuncusu sezona harika bir başlangıç yaparken, oynadığı futbolla, attığı gol ve asistlerle taraftarın sevgilisi oldu. 33 yaşındaki futbolcunun kariyerinde geçirdiği en iyi sezonlardan biri olurken, geçtiğimiz hafta oynanan Manavgatspor  maçının da 2 asist ve 1 golle yıldızı oldu.

KARİYERİNDE KONYASPOR VAR

Kariyerine 2004 yılında Yeni Ereğlispor'da başlayan Tayyar Karadağ, göstermiş olduğu performansla İttifak Holding Konyaspor'a transfer oldu. Ancak burada beklediği forma şansını yakalayamayan Tayyar Karadağ sırasıyla Karatay Belediyespor, Meram Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor, Akşehir Belediyespor, Sorgun Belediyespor,  Gölyazı Belediyespor gibi 3'üncü ve BAL Ligi takımlarında oynadı.

ÖZEL OLARAK ÇALIŞIYOR

Bu sezon başında Korkuteli Belediyespor kadrosuna katılan Tayyar Karadağ, kanat oyuncusu olmasına rağmen skora olan etkisiyle göze çarpıyor. Yaylanın Enver Ekinci ile birlikte gol silahı haline gelen Tayyar, önümüzdeki hafta içerde oynanacak Türkler Belediyespor karşılaşmasına da özel olarak çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.