SON DAKİKA
Hava Durumu

ADINI FAHRETTİN KOYDUM

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2022 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 08:23

Sevgili okurlar önceki gün yayınlanan yazımın etkili olduğuna sevinmedim desem yalan olur. Başkanımız yaklaşık 36 saat sonra yağmuru da fırsat bilip seçim çalışmaları maratonuna klavye üzerinden küçük bir ara verip, şahsıma bir takım ithamlarda bulunmuş. Hem de ne bulunmuş kavda da yumruk sayılmaz deyip yumruğu sallamış artık neremize denk gelirse. Bu şekilde işin içinden çıkıp gitmek olmaz Başkan. Bu yazınızdan sonra ünlü bir düşünürün dediği gibi “Biz seninle ahiretlik olduk”

VARAN 1- Bugün birilerine yaranmak için taraf olmaya çalışanlar, dünde başka seçimlerde menfaatinden dolayı başkalarının davulunu çalıyordu.

Cevap: Başkan yanılıyorsun beni çok yanlış tanımışsın malumun bu işletmeninde bir takım maliyetleri var ve seçim dönemlerinde para kazanmamız kadar doğal bir şey olamaz. Ha sen bizim birilerinden astronomik paralar alıp birilerini haksız yere karaladığımızı düşünüyorsan orda da yanılıyorsun. Adam olana herkes sahip çıkar. Örnek; 2019 yerel seçim arifesinde enişteyle yaşadığınız tatsız olayda kimsenin şahsınıza sahip çıkıp iki çift laf etmediğinde şahsınızla hiçbir maddi bağımız yokken konuya reaksiyon gösterdiğimi (Hoş bizde ilk kazığı promosyon yapılacağı zamanlarda sizden yedik) tüm Korkuteli ve siz çok iyi biliyorsunuz. Bu durumda sizden bir ücret talebinde bulunuldu mu?

VARAN 2- BU DA MI GOL DEĞİL!!!

Sayın başkan bu güne kadar yazdığım hiçbir haber için kimseden özür dilemedim bu haberin muhatabı da dahil. Gol olup olmadığına halk karar verir. Hem iyi tarafından bak belki senin ki de gol olur :)

VARAN 3- YENİ YIL HEDİYELERİ YEREL ESNAF VE %63

Sayın Başkan promosyon meselesini rakipleriniz sordu sizde bir takım cevaplar vermeye çalıştınız. Ben olsam, siz kazanırsanız daha iyisini yaparsınız der konuyu kapatırdım. Madem konuyu tekrar konuşacağız bana davul çalıyor diyorsunuz ya beni boş verin.  Konumuz oda, oda kimin davulunu çalıyor. Açıkça belirttiğiniz gibi parayı verenin davulunu çalıp parasını düzenli ödeyene, düzenli ödeyemeyenin parasıyla ikramlarda bulunuyor. ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP ve %63 ucuz meselesine gelince ben 1996 yılından beri promosyon işlerinin içerisinde hayatımı kazanıyorum. Bu işler ile alakalı işletmemden teklif aldınız mı? Neye göre kime göre gonya ucuz. İlçede promosyon tedarikçisi yok, İstanbul’da var demişsiniz. Abartmıyorum yarın sizin seçtiğiniz bir kişinin gözlerini bağlayıp salın bu işi yapan en az 3 işletme bulur gelir. Yapılan promosyonların Konya ve İstanbul’daki yerel esnaftan yapıldığını belirtip bu konuda aldığınız kararın arkasında olduğunuzu da belirtmişsiniz. Bu konuya şöyle bakacağız o zaman çok uluslu şirketler hariç yerel esnaf sayılır.  O halde zincir marketlerden alışveriş yapılmasında bi sakınca yok. Kampanyayı yanlış adlandırıyorsunuz sizin kampanya YERLİ VE MİLLİ olmalı oda değil bildiğin made in china.

VARAN 4- PAZARCI KONUSU

Başkan, işler senin dediğin gibi değil senin imza konusundaki beyanlarını bir çok kişi gargara yapıyor ama yutamıyorlar. Hatırlıyor musun bir pazarcı esnafı bu süreçte sana burada şov yapıyorsun diye sitem etmişti. Adam resmen artiz ne arar la bazarda dedi.

VARAN 5- KAMUOYUNDA İNANDIRICILIK HUSUSU

Sayın Başkan emin ol kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok. Parayı veren düdüğü çalar demişsin bel altından bir yumruk sallamışsın ama yine karavana. Bir siyasetçi veya bir STK’dan illegal bir ödeme aldığımı ispat edemez iseniz bu günkü köşeniz gibi yeni bir köşe yazıp tekzip yayınlamanız gerekir. Bu işin jargonu bunu gerektirir. Gelelim sizin inandırıcılığınıza ve her geçen gün sayemizde daha büyük bir aile olduğunuz konusuna; Sahi esnaf kefalet seçimlerinde herkese bir kez daha gösterdiniz ne kadar büyük bir aile olduğunuzu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.