SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu neyin zaferi?

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2019 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 08:42

Düzenlediği pikniğin adının da Zafer Pikniği olması oldukça ilgi çekiciydi. Oysaki ortada kazanılmış bir zafer yok. Seçime daha bir hafta var. Keşke Ömer bey bir hafta daha bekleyip seçimden sonra düzenleseydi bu pikniği.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde yine bir parti kazanacağını önceden tahmin edip, havai fişekler alıp, seçim bürosunun çatısında atışa hazır halde bekliyordu. Ama seçimi kazanamadılar. Şimdi bu zafer pikniği fikride acaba o havai fişekçilerden mi geldi. Bilemiyorum ama seviye baya yükselmiş. Bir sonraki seçimde acaba neler göreceğiz ?

Ömer Bey piknikte Zafer halayından önce rakiplerine de yüklendi. Millet İttifakı ve İyi Parti Belediye Başkan Adayı Halil Kara için; "kumanda başkan" Belediyeyi kendisi değil arkasındaki ekip yönetecek. dedi. Oysaki Halil Kara`yı tanıyan şu an yanında olan ekip ve çevresindekiler Halil Kara`nın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu çok iyi biliyor. Kara`nın belediyeyi kazanması ile birlikte belediye de Halil Kara`nın  otoritesinin olacağı gün gibi ortada.

Birde şöyle bir durum var. Ömer İşlek aday olduktan sonra ilk basın açıklamasında Halil Kara`yı kast ederek `hububatçıdan belediye başkanı olmaz` demişti. Şimdi nerede karşılaşırsa karşılaşsınlar hemen Halil Kara`nın koluna girip, ağabey ben köprü olsan senin üstünden geçmem bir yanlış anlaşılma oldu diye kıvranıyormuş. Bu durumda ona benzemesin.

Ömer Bey`in düzenlediği Zafer Pikniğinden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Ali İrban`da nasibini aldı.  İşlek, Korkuteli halkının alışık olmadığı bel altı siyaset yapmaya devam etti. Sayın İşlek, mevcut belediye başkanı Hasan Ali İrban`a yaptığı yakışıksız benzetmelerle adeta kendi  eliyle kendinin ipini çekti.  Mevcut başkan için; "Evden kaçan kız" benzetmesi yapan İşlek, adeta Korkuteli`de seviyeyi dibe kadar çekti.

Sen tepeden inme bir şekilde Korkuteli`ne düş. İşini Ankara ve Antalya`dan çöz, Korkuteli`ndeki partilerin emekçilerine sabahın akşamın olduğunu bile sormadan aday olarak açıklan. Sonra buradaki Belediye Başkanı bütün emeklerinin karşılığını almak için ve büyük bir medeni cesaret örneği göstererek aday olsun. Sen ona böyle çirkin bir benzetme kullan. Yakışmadı sayın İşlek, gerçekten yakışmadı.

Ömer Niyazi İşlek, her ne kadar "Kaybedersek asaletimizle kaybederiz" dese de yaptığı benzetmelerin asaletlikle alakası yok.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.