SON DAKİKA
Hava Durumu

Pazara Ya Tamam Ya Devam

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2019 10:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 10:34

Bahçeli, aday açıklama töreninde yaptığı konuşmada `Cumhur İttifakının` önemini belirtti. Toplantıya katılan partililere cumhur ittifakına sadık kalma yemini ettirdi. Bizi ilgilendiren kısmı ise Antalya`dan 4 ilçenin Belediye Başkan adayları belirlendi . Korkuteli adayı Ömer Niyazi İşlek kürsüye çağırılarak resmi olarak açıklandı.

KORKUTELİ TEŞKİLATI YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİRDİ

Gözlerin üzerinde olduğu MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı da Ankara`daki toplantıya yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Medine Yapılmışev başkanlığında 2 otobüs önceki gün gece saatlerinde Ankara yolunu tuttu. Ankara`da aday açıklama töreninden önce MHP`nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş`i mezarı başında ziyaret ettiler daha sonra genel merkeze geçtiler.

YÜZLERİNE GÖZLERİNE BULAŞTIRDILAR

Şu günün yaşanması için AK Parti ve MHP`li yöneticiler aylardır yoğun bir stres yaşadılar. Madem 20 yıldır Korkuteli`ni kazanan MHP`ye bırakılacaktı Korkuteli. Neden aylardır ev ev dolaşan Ömer İşlek bu kadar bekletildi.

Madem Korkuteli MHP`ye bırakılacaktı neden AK Parti`den biri belediye başkanı olmak üzere 6 tane aday adayı boş yere yoruldu, kırıldı ve gereksiz tartışmalar yaşanmasına neden olundu.

Madem Korkuteli MHP`ye bırakılacaktı, neden Hasan Gökce ilk istifa ettiğinde MHP`li Süleyman Uğurlu`nun önü kesildi. Ankara`dan Korkuteli Belediye Başkanı olarak dönen Süleyman Uğurlu, Korkuteli`nde bambaşka bir ortamla karşı karşıya bırakıldı.

İRBAN İÇİN BÜYÜK GÜN PAZAR

Korkuteli siyaseti her geçen gün daha da ısınıyor. İttifak adayları belli olmuşken, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban`ın da ne yapacağı merakla bekleniyor. Ne kadar doğru olduğunu henüz teyit edemesem de sizinle sıcak bir bilgi paylaşayım. Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Ali İrban, Pazar gününü bekliyor ve AK Parti`nin aday göstermemesi durumunda bağımsız aday olmaya da sıcak baktığını düşünüyorum.

HAFTA SONU HEYECANLI GEÇECEK

Milliyetçi Hareket Partisi`nin görkemli töreninden sonra gözler, Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılacağı AK Parti`nin törenine çevrildi. Ömer Niyazi İşlek MHP`nin adayı olarak açıklansa da resmi olarak Cumhur İttifakıyla alakalı bir açıklama yapılmadı. Buda AK Parti`lilerin hala umut taşımasına neden oluyor. Hafta sonu heyecanlı geçecek. Patrondan yeteri kadar para alamadığım için cumartesi günü yazım olmayacak bu nedenle Pazar günü görüşürüz. Bu paraya bu kadar. (:

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.