SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehrül Emin kim olacak?

Yazının Giriş Tarihi: 29.03.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 08:04

. Pazar günü Korkuteli Belediye Başkanlığı makamı hangi adaya nasip olacak göreceğiz.

Bu 3 aylık seçim süreci içerisinde birbirinden güzel ve etkili seçim kampanyaları yürüten tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Kırdığınız, üzdüğünüz insanların gönlünü almadan sandığın başına gitmeyin.

Bu 3 aylık süreç içerisinde her partiden ilçemize daha önce hiç yolu düşmemiş, bakanlar, milletvekilleri ve siyasiler geldi ve gitti. Ama pazar günden sonra yine biz bize kalacağız. Bu nedenle herkesten helallik isteyelim.

Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanı ve Belediye Başkan adayı Burhan Uzun tüm adayları dostluk toplantısına davet etmiş. İnşallah tüm adaylarımızda davete icabet eder ve Korkuteli`ne yakışan olur.

Ülkemizde 5 yıldan, 5 yıla mahalli idareler seçimleri gerçekleştirilir. Bu seçimlerde il,ilçe ve beldelerin hizmetlerini yönetecek başkanlar seçilir. Kimisi iyi hizmetler yapar, kimisi o  kadar iyi yapamaz. Ama bir belediye başkanı vatandaşına adaletli davranmazsa işte kıyamet bundan kopar.

İcraatların en iyi icraa edildiği makamdır Belediye Başkanlığı. Görev alanı yelpazesi o kadar geniş ki kitabı olmayan olsa yazmalarla bitiremeyeceğimiz kadar geniş ki havsalaların bile alamayacağı kadardır.

Şehrin her şeyinin emanet edildiği kişidir şehrül emin. Bu şehrül eminin de adaletli olması gerekir.

 

Çılgın projeler, büyük hizmetler yapılabilir ama adalet olmazsa hiçbirinin değeri olmaz.

Bu yüzden Pazar günü oy sandığının başına giderek vicdanıyla baş başa kalıp oyunu kullanacak tüm seçmenlere söylüyorum.

Korkuteli`ne en iyi hizmetleri kim yaparın yanı sıra kendinize Korkuteli`ni en adaletli bir şekilde kim yönetir sorusunu da sorun ve bu soruya göre de oyunuzu kullanın.

Korkuteli halkı Pazar günü en iyi, en güvenilir ve en adaletli adayı Belediye başkanı olarak seçecektir. Korkuteli halkı vicdanlıdır, iyiyi kötüyü bilir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.