SON DAKİKA
Hava Durumu

Ya Türel kazanamazsa

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2019 10:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 10:38

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı 2009 yerel seçimlerinde ne yaşadıysa, yine aynı durumla karşı karşıya. İsimleri değiştirin yaşanan olaylar aynı.

2009 Yerel Seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Adnan Uğurlu, teşkilatı fesih ettirmişti. Bu sefer MHP`nin adayı ve ilçe yönetimi AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol`u istifaya zorladı. Devrik başkan Mehmet Moğol basına yansıyan ilk açıklamasında MHP`nin yapmış olduğu şikayetler dolayısıyla heyet gönderildiğini ve bu heyete istifasını sunduğunu belirtti.

2009 seçimlerinde AK Parti neredeyse 4`üncü parti olacaktı. Partililerin tepkisi nedeniyle adeta bozgun yaşadılar. Şimdi ise tarihten dersler çıkarılmamışçasına aynı senaryo uygulandı. Bu hamlenin Ömer İşlek`e faydası mı olacak, yoksa zararı mı olacak göreceğiz. Ama proje tanıtım toplantısında arkasına aldığı rüzgarı 1 gün içerisinde tersine çevirdiği kesin.

Gelelim Ömer İşlek`in proje tanıtım toplantısına, çok büyük bir organizasyon yapıldı. Pahalı sistemler son teknolojinin kullanımı ve kusursuz bir proje tanıtım toplantısı oldu. Köylere 50 otobüsün gönderildiği ifade ediliyor. Ömer beyin projeleri zaten ilçede tartışılıyor, yapılıp yapılmayacağı konusunda bütün vatandaşlar bir görüş belirtiyordu. Ama Ömer İşlek bu toplantı da ağzından baklayı kaçırdı.

15 Milyon 700 Bin TL olduğu açıklanan projelerin maliyetlerin sadece 3,2  milyonun Korkuteli Belediyesinden çıkacağını belirtmesi kafa karışıklığına sebep oldu. Menderes Türel`in seçimi kazanacağının garantisi var mı?. AK Parti için en büyük sıkıntının olduğu yerlerden bir tanesi Antalya. Yapılan 10 anketten sadece 2 tanesinde Menderes Türel önde gözüküyor. Oda yanılma payı içerisinde olan sadece 2 puan.

Hal böyleyken MHP`nin adayı Ömer İşlek`in projelerinin hemen hemen hepsinin boş bir balon olduğu ortaya çıkıyor. Tanıttığı projelerin neredeyse hiçbiri Antalya Büyükşehir Belediyesi`ni Menderes Türel`in kazanamaması durumunda yapılamayacak.

Büyük hayallere kapılmamıza gerek yok. MHP`nin Korkuteli Belediye Başkanı adayı Sayın Ömer Niyazi İşlek, bu projeleri ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel`de seçimi kazanırsa gerçekleştirebilecek. Kendi göbek bağını kendisinin kesmesi gibi bir durum yok ortada.


YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.