SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapma enişte!

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2019 10:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 10:39

Bu olaylar başka gazetelerde çıkmayabilir ama bizim görevimiz bunları vatandaşa yansıtmak.

Geçtiğimiz günlerde Şefik Kılıç, Mehmet Manavoğlu, Mehmet Fatih Okutan ve İsmail Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel`in seçim bürosuna hayırlı olsun ziyaretine gidiyor.

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev`in, devlet memuru olan eşi Suat Yapılmışev, "Siz bu parti binasına giremezsiniz" diyerek tepki gösteriyor. Gerginlik çıkıyor, olayı sakinleştirmek amacıyla araya girenler oluyor ama Suat Yapılmışev, yüksek sesle bağırarak "bunlar bu binaya giremezler" diyerek tepki gösteriyor.

Araya AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Moğol giriyor. "Burası Menderes Türel`in seçim ofisi, isteyen herkes gelebilir. Bizim düşmanımız yok" diyor. Ama Suat Yapılmışev`i sakinleştirmek ne mümkün, "Genel Başkanımızı arıyoruz, İl Başkanımızı arıyoruz" diyerek tepkisini yükseltiyor. Ardından MHP`nin Belediye Başkan Adayı Ömer İşlek gelip, Şefik Kılıç, Mehmet Manavoğlu, Mehmet Fatih Okutan ve İsmail Yılmaz`a kapıyı gösteriyor.

Dün yine başka bir gerginlik Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim ofisi açılışından sonra esnaf ziyaretlerinde gerçekleşiyor. Korkuteli Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Özbek`in dükkanının önünden geçerken Suat Yapılmışev, Fahrettin Özbek`in yakasından tutarak tepki gösteriyor. Araya Fahrettin Özbek`in komşuları giriyor, ancak Suat Yapılmışev onlara da tepki gösteriyor.

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev`in eşi Suat Yapılmışev`in çıkışları bunlarla da sınırlı değil. Korkuteli Belediyesinin karşısında bulunan bir kafede yine birilerine tepki gösteriyor. İşin ilginç yanı bu sefer MHP`li Belediye Meclis Üyesinin oğlu araya girerek olayın büyümesini engelliyor.

Korkuteli`de uzun zamandır eksik olan mehteran takımını dün ilk defa izledik. Dışarıdan görüntü gayet güzeldi ama içeride yine sıkıntılar yaşanmış. Bazı MHP`liler Mehteran takımının içerisinde bulunan ancak başka partilere gönül veren kişilere tepki göstererek, seçim bürosunun önünden kovmaya çalışıyorlar.

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel`in Korkuteli ziyaretlerinden sonra büyük bir ivme yakalayan Ömer İşlek`in bu tür olaylar nasıl etkiler. İşlek`e iyilik mi yapıyorsunuz, kötülük mü?

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev`in eşi Suat Yapılmışev şahsen tanıdığım ve ilçede saygı duyulan bir insan. Kendisine biraz daha sakin olmasını öneriyorum. Seçimler gelip, geçer her şey unutulur dostluklar baki kalır. Küçük bir ilçede yaşıyoruz, sürekli birbirimizin yüzüne bakmak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle daha dikkatli davranmamız gerekiyor.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.